23948sdkhjf

A-Supply forhandler lyddæmpende porebetonblokke

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Hos A-Supply er vi glade for at kunne tilbyde bauroc Acoustic. Det er nogle stærke og lyddæmpende byggeblokke, som fremstilles af porebeton.

Har du eller dit firma et igangværende byggeprojekt? Drejer det sig om indervægge til sygestuer på et hospital, vægge mellem klasseværelser, grupperum i børnehaver eller kontorrum? Det siger sig selv, at den type indervægge kræver byggeblokke med gode lyddæmpende egenskaber. Vi ved alle sammen, at fred og ro har stor betydning for produktivitet i en virksomhed. Det samme gælder for børnenes indlæring, når de er i klasselokalet. Hvis der er tale om patienter på et sygehus, så er rolige omgivelser noget, der kan bidrage til, at de igen bliver sunde og raske.

Hos A-Supply er vi glade for at kunne tilbyde dig som kunde bauroc Acoustic. Det er nogle stærke og lyddæmpende byggeblokke, som fremstilles af porebeton. Blokkene er velegnede til anvendelse i bærende og ikke-bærende indervægge. Det giver dig stor fleksibilitet, da du som bygherre kan vælge, hvordan de skal indgå i dit byggeri. Med yderligere varmeisolering kan vores lyddæmpende blokke også anvendes til opførelse af ydervægge.

A-Supply tilbyder Acoustic-blokke i to forskellige tykkelser (250 mm, 150 mm). Vores bauroc ACOUSTIC 150-blokke kan anvendes til flerlags vægkonstruktioner (60 dB). Det betyder, at man kan bygge mellemvægge mellem boliger, teknikrum samt beboelses- og arbejdsrum. Vores bauroc ACOUSTIC 250 (48 dB) besidder endnu bedre lyddæmpende egenskaber. Derfor kan de anvendes ved opførelse af vægge mellem sygestuer i sundhedsinstitutioner, klasseværelser i undervisningsinstitutioner, grupperum i børnehaver og kontorrum. Da vi er eneimportør af bauroc-produkter, er vores engrospriser de skarpeste på markedet.

Læs mere om vores bauroc ACOUSTIC-blokke på vores hjemmeside:

https://a-supply.dk/product-category/bauroc-gasbeton/bauroc-acoustic/

 

Du kan bestille dine bauroc ACOUSTIC-blokke på tlf.: 45 72 34 44 04

 

A-Supply A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: 72 34 44 04

E-mail: info@a-supply.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.094