23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få maskiner til en lavere pris indtil 1. januar 2021

1. januar 2021 markerer dagen når nye emissionskrav bliver gældende, hvilken betyder bl.a., at priserne af maskiner kommer til at stige.

Emissionskrav bliver strengere år efter år, og de har en åbenbar effekt på vores branche. Der har været fem trin gennem årene og hvert af dem har stillet krav om lavere emissionsgrænse end det tidligere. Nu er der ikke så lang tid indtil de nye NOₓ-krav under Stage V, som også er det sidste trin. Det er faktisk allerede først fra 2021, alle ikke-vejgående maskiner vil være Stage V-certificeret. 


Så hvad betyder de nye krav til dig, der leder efter en ny maskine?

Med indførelse af Stage V-krav om gasmotoranlæg kommer maskiner også til at stige i pris. Der er dog en god nyhed. Selv om kravene gælder straks for nye maskiner, er det ikke indtil 1. januar 2021, at de skal opfyldes af eksisterende maskiner. Det betyder så, at det stadigvæk er muligt at levere vores maskiner under nuværende krav indtil ovennævnte dato. 

Det er derfor nu, du skal spare penge og komme i gang med at lede efter maskiner du eller din virksomhed kunne have brug for. 


Hos os kan du finde forskellige modeller af ROM indbygningsspulere, herunder også to “40 års jubilæums udgaver”. Hvis du er interesseret i andre produkter, der anvendes til kloakarbejde, kan du besøge vores hjemmeside.

C-TV Technology A/S
Porsvej 9
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26636701
P nummer: 1009142351

Kontaktperson

MD
Mads Delmar
md@c-tv.dk

Send til en kollega

0.047