23948sdkhjf

Fremtiden som landmand

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

- de oversete erhvervsuddannelser, som giver en sikker levevej.

Tag en uddannelse der blander praktik som landmand med teori og teknisk læring på skolebænken. Du kan tage en spændende uddannelse som landmand, der ikke lænker dig til en skolebænk i mange år, men som varierer forløbet med gode praktikmuligheder rundt omkring i danske virksomheder og landbrug.

En landbrugsuddannelse er en erhvervsuddannelse, der på bedst mulig vis kombinerer teoretisk viden med praktisk erfaring, hvilket gør uddannelserne spændende, mens det på samme tid klæder dig bedst muligt på til en fremtid som landmand – en fremtid der garanterer dig en sikker levevej.

Har du en landmand gemt i maven?
Hvis det bedste, du ved, er at bruge tid udenfor i den friske luft, er der gode chancer for, at du vil holde af livet som landmand. Og hvis du ovenikøbet også elsker at se ting gro, opfostre dyr eller køre rundt i store maskiner dagen lang, så vil du helt sikkert komme til at elske en tilværelse som landmand.

At være landmand er nemlig ikke bare et job – det er en livsstil, hvor du dedikerer dig fuldt ud til dine dyr, planter og maskiner. Netop dedikation er vigtigt for at drive eller arbejde i et landbrug, men hvis du er klar på at give det, det kræver, er du garanteret et spændende liv, der hver dag byder på nye oplevelser og nye udfordringer.

Vælg mellem flere forskellige landbrugsuddannelser
Hvis det lyder som noget for dig, skal du først og fremmest tage en uddannelse som landmand. Der finde flere forskellige erhvervsuddannelse målrettet landbruget, og du skal derfor gøre op med dig selv, hvilket retning du vil gå. Du kan vælge imellem følgende retninger:

• En landbrugsuddannelse med speciale i husdyr med en varighed på 4 år og tre måneder. Uddannelsen er den helt rigtige retning for dig, der elsker dyr og gerne vil bruge din karriere på bl.a. at beskæftige dig med planlægning af avl, sundhedskontrol og fodring
• En landbrugsuddannelse med speciale i planteavl der også varer 4 år og 3 måneder. Du skal vælge denne uddannelse, hvis du elsker at se ting gro og gerne vil arbejde med store maskiner i marken
• En maskinføreruddannelsen der varer 3 år og 11 måneder. Denne retning er for dig, der har en drengedrøm om at komme til at køre rundt i store maskiner hele dagen, mens du bidrager til at sikre en velfungerende dagligdag hos moderne danske landbrug

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094