23948sdkhjf

Wals.dk tilbyder briketter af birketræ

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Wals.dk tilbyder LongLife-briketter af rent birketræ uden tilsætningsstoffer.

Du har sikkert ejet en brændeovn i flere år. Nu har du nok en brændeovn med god varmeydelse og langt mindre partikeludslip. Fremskridtet inden for teknologi og design af brændeovne har sørget for mindre forurening. Det er noget, vi alle, er glade for. Moderne ovne er meget energieffektive, blandt andet fordi styringen af luftindtaget er blevet forbedret. Det betyder dog ikke, at det er ligegyldigt, hvad man fyrer med. Hvis man gerne vil optimere forbrænding og dermed spare flere penge på varmeregningen, så er det vigtigt, at man også vælger brændsel af høj kvalitet.

Wals.dk tilbyder vi en række produkter, som giver dig nogle betydelige besparelser på varmekontoen. Tag fx LongLife-briketter, som består af 100 % rene spåner af birketræ. Der er tale om et restprodukt fra anden produktion. Briketterne er derfor CO2-neutrale. Som du sikkert ved, hører birk til de tunge træsorter. I praksis betyder det, at du får en højere brændværdi pr. m3. Det vil altså sige, at du får mere varme ud af LongLife-briketter. Briketterne er tilmed hårdt pressede, så deres ydre ikke smuldre.

De LongLife-træbriketter, du kan bestille på Wals.dk, har altid et ensartet og lavt vandindhold på 6-9 %. Det sikrer en optimal forbrænding i brændeovnen i kraft af briketternes høje brændværdi på ca. 4600 kcal/kg. Som sagt består vores LongLife-briketter af rent birketræ uden tilsætningsstoffer. Derudover er de runde og ligner træstykker. Derfor tager de sig godt ud ved afbrænding i en pejs eller brændeovn med glaslåge. Briketterne er pakkede i poser af 10 kilo med 5 briketter i hver pose. Der er 96 poser, som svarer til 960 kg pr. palle. Det er værd at vide, at briketterne udvider sig under afbrænding. Dette er faktisk en fordel, fordi overfladen bliver større og afgiver ekstra meget varme.

Gå ind på vores hjemmeside og bestil dine LongLife-træbriketter: https://wals.dk/product/longlife-birkebriketter/

Wals.dk ApS

Vestmolen 15

9990 Skagen

Tlf.: 45 72344404

E-mail: kundeservice@wals.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.093