23948sdkhjf

Bladt Industries A/S har fået ny salgschef

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bladt Industries A/S

Det er en yderst erfaren offshore-profil, der fremover skal lede Aalborg-baserede Bladt Industries’ salgsafdeling.

Den 49-årige Bo Mørup, der blandt andet har været COO, Vestas Offshore, Head of Global Service og senere CEO, Division Europe hos Nordex Group i Hamborg.

Bo Mørup får det globale ansvar for salg og forretningsudvikling samt marketing.

”Det er vores forventning, at Bo Mørup via sin brancheerfaring og sine lederevner i høj grad kommer til at bidrage til Bladts fortsatte vækstrejse” siger CEO i Bladt Industries, Anders Søe-Jensen.

Som leverandør af kritiske komponenter til de store offshore wind projekter er målet, at Bladt i stigende grad supporterer kundernes udvikling. På den måde er det er ambitionen at udvikle Bladt Industries’ værdikæde i markedet og dermed fremtidssikre Bladt som en af verdens mest kompetente leverandører af komponenter til vindindustrien.

Bo Mørup er startet den 26. oktober 2020 og får titlen Chief Commercial Officer, CCO. Han indtræder samtidigt i Bladts ledergruppe. 

I forbindelse med Bo Mørups ansættelse i Bladt ændres den nuværende CCO i Bladt, Anne Kaptains, titel til Chief Legal & HR Officer. Hendes ansvarsområder i direktionen vil fortsat være Legal, HR, Communications og Administration.

Om Bladt Industries 
Bladt Industries er en international stålvirksomhed med speciale inden for fremstilling af store komplekse stålkonstruktioner til både on- og offshore projekter. Vi opererer inden for to kerneforretningsområder – vind og vedvarende energi samt infrastruktur. Læs mere på www.bladt.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bladt Industries A/S

Nørredybet 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Bladt Industries A/S

Send til en kollega

0.094