23948sdkhjf

Innovative og fleksible skabe med kundetilpasningsmuligheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

ECOR-serien fra ETA er designet med fokus på fleksibilitet og nem montage og skiller sig endvidere ud på øget styrke. Ring til os i dag på 75 800 310 for at høre mere.

Med udgangspunkt i industri 4.0-filosofien om at skabe værdi og sætte kunden i fokus, har ETA lanceret en ny serie innovative og fleksible stålskabe. Med ECOR Fe bliver det for første gang muligt at bestille kundespecifikke skabe, der passer præcist til dine behov. Skabene kan tilpasses helt ned på millimetermål, ligesom der tilbydes en lang række muligheder indenfor efterbehandling, hultagning, stag samt tilbehør.  

Den nye ECOR fe-serie er kompatibel med ST-serien fra ETA og kommer udover de kundetilpassede udgaver også i flere standardstørrelser (200x300x150 mm til 1200x1200x300 mm). I forhold til tidligere udgaver er kapaciteten øget som følge af 7 mm. ekstra dybde.  

Ecor fe er designet med fokus på fleksibilitet og nem montage. Takket være vendbare døre muliggøres side-by-side montering og samtidig åbning af tilstødende døre, ligesom nydesignede 180° hængsler giver mulighed for installation uden bearbejdning af døren.  

Et nyt vægmonteringssystem med ekspansionsmøtrik sikrer let fastgørelse udefra, og i forhold til kabelføring har man designet de nye skabe med bl.a. forstørret åbning, fire dimensioner og dobbeltkabelføring for W ≥ 600 mm.   
Gravering på monteringspladsen hjælper brugeren med oplysninger om størrelse.  
  
Skabene skiller sig endvidere ud på øget styrke, f.eks. leveres frontdøren med svejsede forstærkningsprofiler, den transparente dør i hærdet glas, der er anvendt ny kortbuesvejsning-steknologi til gevindstænger og kapslingen er med 80° ombukning.  
  
Standardskabene byder på en række nyt tilbehør, som øger anvendeligheden, f.eks.  indsatser og flere flangemuligheder.  

Ring til MTO electric a/s i dag og hør om mulighederne på telefonnummer 75 800 310. eller besøg vores e-shop.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109