23948sdkhjf

Anlægsbranchen blev hans redning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gorm Hansen A/S

Per Larsens tilværelse var mørk og meget skrøbelig. En ansættelse hos Gorm Hansen A/S fik heldigvis reddet ham.

Den tidlige historie om Per Larsen er bestemt ikke for sarte sjæle. Et liv med utallige depressioner, indlæggelser og fejlmedicinering havde efterladt Per helt ude på kanten.

- Jeg var helt nede og skrabe bunden. Det er faktisk et mirakel, at jeg overlevede, fortæller Per om sin fortid.

I foråret 2019 tog Pers liv heldigvis skarp drejning til det positive. Per fik ny psykiater samt job hos entreprenørfirmaet Gorm Hansen A/S, hvilket blev starten på en rejse op fra det dybe hul.

- Den periode reddede mit liv. Jeg har det simpelthen så godt her, alle tog godt imod mig, og jeg føler mig hjemme, lyder det fra Per.

Styrer vandvognen

I dag har Per udviklet sig til en livsglad mand med masser af engagement og godt humør. Det gode humør nyder de godt af i den voksende bydel i Hedehusene, Nærheden, hvor Gorm Hansen A/S har gang i flere forskellige projekter.

På den store byggeplads står Per for at vande og feje vejene, hvilket mindsker støvgenerne til glæde for både områdets beboere og andre entreprenører.

- Det er fantastisk at køre rundt i området. Folk hilser og er glade for at se mig. En dag blev jeg ovenikøbet inviteret på grillpølser hos en anden entreprenør, fortæller Per med et grin.

Alle der har været forbi byggeriet i Nærheden kan skrive under på, at vejene altid står skarpt trods den store risiko for støv. Dette er høj grad Pers fortjeneste, og i sommer investerede Gorm Hansen A/S derfor i en helt ny traktor til det arbejde.

Et forbillede for andre

Per er et godt eksempel på, at der altid er lys forude uanset, hvor mørkt det ser ud. Derfor er Pers historie vigtig, og han ser gerne, at den bliver fortalt til andre, der er i en sårbar situation.

- Hvis min historie kan hjælpe andre og give håb, vil det betyde rigtig meget. Jeg vil gerne fortælle min historie og være et forbillede, forklarer Per.

Der er ingen tvivl om, at fortællingen om Per er en positiv en af slagsen. Med optimisme og hjertet på det rette sted kan man nå langt, hvilket Per hver dag er en bekræftelse på.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gorm Hansen A/S

Lykkegårdsvej 11
4000 Roskilde
Danmark
Gorm Hansen A/S

Send til en kollega

0.094