23948sdkhjf
Del siden
Annonce

"Førhen leasede vi vores maskiner mange forskellige steder"

Da virksomheden Würtz A/S, ejet af Louise og René Würtz, samlede alle sine aktiver hos Leasing Fyn, gav det gevinst på flere fronter. Færre omkostninger, bedre overblik og en fast personlig kontaktperson, der altid står til rådighed.

Würtz ligger i Rønnede på Sjælland. De er godt 40 ansatte fordelt på maskinfører, anlægsstruktører, rørlæggere, brolæggere, anlægsgartnere, erfarne belægningsfolk, og lærlinge. Virksomheden har eksisteret siden 2009, og de udfører alle former for entreprenørarbejde, fag- og totalentrepriser. Kundekredsen er på hele Sjælland fra Nykøbing Falster, Møn og Faxe til Køge, Greve, København – og består af både erhvervskunder, det offentlige og privatkunder.

For snart 3 år siden besluttede Louise og René Würtz, på opfordring fra deres bank, at give alle deres leasingaftaler et eftersyn. Den beslutning har parret ikke på noget tidspunkt fortrudt. Det viste sig nemlig, at de med stor fordel kunne samle alle deres aktiver hos Leasing Fyn i stedet for at have dem spredt ud mellem mange aktører.

”Førhen leasede vi vores biler og maskiner mange forskellige steder. Men da vi fik gennemgået alle leasingaftaler, gik det op for os, hvor meget vi faktisk betalte i omkostninger ved at have dem spredt ud mellem så mange forskellige. Vi kunne hurtigt se, da vi fik et tilbud fra Leasing Fyn, at det ville være meget sjovere at være kunde hos dem. Ud over at skulle betale væsentligt mindre i omkostninger, opnår vi et meget bedre overblik ved, at alt er samlet ét sted” siger Louise Würtz.

En fast kontaktperson gør en forskel
Tidligere var det banken, der agerede mellemmand mellem Würtz og Leasing Fyn. Men i dag har Louise Würtz selv overtaget den direkte kontakt til Leasing Fyn og finansieringskonsulent Nellie Sørensen, som er blevet firmaets faste kontaktperson. Den ordning passer hende rigtig godt.

”Jeg er så glad for, at vi nu selv har den direkte kontakt. Både min mand og jeg er meget handlingsorienterede, og når vi sætter noget i gang, kan vi bedst lide, at vi kan få afklaret tingene hurtigt. Så hvis vi for eksempel har brug for en ny bil, løfter jeg bare røret og ringer til Nellie og spørger, hvordan det ser ud med det. Og så kan hun ret hurtigt sige ’go’ eller ’no go’, fordi hun kender os så godt. På den måde kan vi komme videre med det samme uden at skulle vente på en tredje part” siger Louise Würtz.
Louise Würtz skriver gerne under på, at Leasing Fyn har et indgående kendskab til deres kunder.

”Det er for eksempel ikke kun os, der henvender os til Leasing Fyn. Jeg har blandt andet oplevet, at Nellie har kontaktet os, fordi Leasing Fyn havde fået en bil tilbage, som ikke havde kørt så meget, og som hun mente kunne være interessant for os. Det vidner om, at hun kender os og vores behov rigtig godt” siger hun.
Udover finansieringskonsulent Nellie Sørensen så har Louise Würtz også kontakt til finansassistent Jeanette Weiskvist Wolfsberg, da Leasing Fyn altid stiller et team til rådighed for deres kunder og forhandlere. På den måde er kunden/forhandleren sikret, at der altid er en person til stede, der kender kunden/forhandleren.

Tillid, åbenhed og gennemsigtighed
For Louise Würtz er det afgørende, at forholdet til Leasing Fyn bygger på gensidig tillid. I en travl hverdag som selvstændige ønsker hun og hendes mand ikke at skulle bruge tid og kræfter på at efterkontrollere deres leasingaftaler. De har tillid til, at Leasing Fyn løbende sørger for at give dem de bedste leasingvilkår.

Den tillid levede Leasing Fyn nok engang op til for nylig, da Louise Würtz købte en bil til firmaet hos en ny forhandler, fortæller hun.

”Ham, vi købte hos, tilbød os at indhente et leasingtilbud fra en konkurrerende aktør på markedet. Jeg tænkte, at der ikke kunne ske noget ved at prøve at få et leasingtilbud fra en anden, selvom vi er meget tilfredse med Leasing Fyn. Men da vi sammenlignede tilbuddet med det, vi fik fra Leasing Fyn, kunne vi lynhurtigt se, at vi er kunder det helt rigtige sted. Det er en god følelse at stå med, og det bekræftede os bare i vores opfattelse af Leasing Fyn og styrkede den tillid, som vi allerede havde til dem” siger Louise Würtz.

Åbenhed og gennemsigtighed er to ting, som Louise Würtz vægter højt, og det har Leasing Fyn fra første dag formået at levere.

”Vi får altid en god begrundelse, hvis der bliver ændret i den måde, der beregnes priser på eller andet lignende. Det er vigtigt for os at vide, præcist hvad vi betaler for og hvorfor, når man har mange penge ude. Den information er Leasing Fyn super gode til at give på en professionel og forståelig måde. Det sætter vi stor pris på” siger Louise Würtz.

Interesseret i  få samlet alle leasingaftaler et sted lige som Würtz? – det lønner sig. Tag en uforpligtende snak med en af vores vores medarbejdere – du finder os alle sammen her:

Medarbejdere i Leasing Fyn

Du kan også altid få fat i os hurtigt ved at ringe på 62 61 20 20  – vi er klar til at hjælpe dig!

 

OBS!

Vi har nye leasingtilbud på person- og varebiler - tjek dem ud på linket her under - eller klik på AKTUELLE TILBUD under "Kataloger m.v.". 

Aktuelle til bud på leasing af personbiler og varebiler

Leasing Fyn
Bondovej 1
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21627747
P nummer: 1005106106

Kontaktperson

AES
Anne Ekhart Sandberg
Marketingchef
anne.sandberg@leasingfyn.dk

Send til en kollega

0.078