23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HBN Entreprise gør dit byggeprojekt til en kæmpesucces

HBN Entreprise har den knowhow, der skal til, for at jeres byggeprojekt bliver en kæmpesucces.

Er du hovedentreprenør eller bygherre? Går dit nuværende projekt ud på at bygge parcelhuse eller lejlighedskomplekser? Sandsynligvis har dit projekt været længe undervejs. Det er en lang proces med mange ansvarsområder inden for jura, økonomi, projektering, indhentning af byggetilladelser og sidst, men ikke mindst byggeledelse samt koordinering. Hos HBN Entreprise forstår vi fuldt ud din situation. Derfor vil vi gerne række dig en hjælpende hånd, hvis dit byggeprojekt omfatter montage af porebeton.

Hvis dit firma har besluttet, at alle indervægge skal være af porebeton, så kræver det, at I finder et professionelt entreprenørfirma, som kan udføre opgaven med stor præcision og effektivitet. HBN Entreprise er netop et erfarent entreprenørfirma med dygtige murere og montører, som har mange års erfaring med montage af porebeton i alle afskygninger. Det gør sig gældende for porebetonblokke, plader og elementer. Vi monterer gerne ikke-bærende og bærende indervægge af porebeton, som skal indgå i bygningens stabiliserende system. Vi følger plantegningerne til punkt og prikke. For vores team har det afgørende betydning, at dit byggeprojekt bliver udført korrekt og til tiden.

Jeres beslutning om at anvende porebeton er også med til at sikre, at projektet bliver gennemført inden for den tidshorisont, I allerede har fastlagt. Vores team består af erfarne medarbejdere med stor ekspertise i montage af porebeton. Vi har arbejdet med de største byggefirmaer på Sjælland og Fyn, hvor langt de fleste projekter, vi deltager i, bliver opført. Hvis jeres firma har et byggeprojekt i Jylland, kan vi dog også rykke ud til jer med kort varsel. I skal bare ringe til os og så aftaler vi, hvad der vil være mest hensigtsmæssigt for jer. HBN Entreprise har den knowhow, der skal til, for at jeres byggeprojekt bliver en kæmpesucces. Vi glæder os til at samarbejde med jer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

HBN Entreprise – Sjælland

Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside: http://hbnhuse.dk/kontakt/

 

HBN Entreprise – Jylland

Adresse: Vestmolen 15, 9990 Skagen

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.047