23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jönsson får nyt byudviklingsprojekt i Odense

100 nye DGNB GULD certificerede boliger. Jönsson bygger nu også på Fyn!

8.908 kvadratmeter. 100 boliger, etagebyggeri. Nedrivningsarbejdet er i fuld gang – i alt vil der, i de kommende år blive bygget for omkring 1,0 mia. i Thors Have.

Jönsson A/S har fået adgang til opførslen af 100 boliger i Odense V gennem sin moderkoncern Jensen Gruppen, der for nyligt solgte boliger i Thors Have til Fyns Almennyttige Boligselskab FAB.

Byggeriet opføres med stort fokus på bæredygtighed, både hvad angår byggekomponenter, materialevalg og sociale aspekter, herunder trivsel.

Thomas Normann, CEO i Jönsson A/S, bekræfter den underskrevne aftale og betegner projektet som ”en uventet appelsin i Jönssons turban”:

”Det er første gang vi bygger så langt fra hovedstadsområdet, men vi var ikke i tvivl. Det er et super fint projekt som ligger lige til vores højreben – en fuldtræffer der server ind til både vores kernekompetencer indenfor boliger og bæredygtigt byggeri. Det er selvfølgelig også derfor Jensen Gruppen har formidlet kontakten mellem os og bygherre. Et spændende bæredygtigt projekt, som vi glæder os meget til at opføre”

 

Læs hele historien her.

Jönsson Entreprise A/S
Nærum Hovedgade 2
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62534117
P nummer: 1012862551

Kontaktperson

MF
Mette Friis
mfr@jonsson.dk

Send til en kollega

0.031