23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Euromaster er nu åbnet i Avedøre

Så er Euromasters nye erhvervscenter officielt åbnet i Avedøre på Kanalholmen 1. Centret bliver vores første nye center i 20 år.

"Det har længe været vores ønske at udvide i hovedstadsområdet, hvor vi oplever vækst og ser et stort potentiale for særligt Truck, B2B Light, Earthmover og Leasing. Det nye center ligger på Kanalholmen 1i Hvidovre. Vi bestræber os efter at blive erhvervslivets foretrukne servicepartner, og det nye center i Avedøre henvender sig primært til vores erhvervskunder", fortæller Jens Kofoed, Regionschef i Øst hos Euromaster Danmark. 

Den daglige drift i vores nye Heavycenter bliver varetaget af rutinerede kræfter, nemlig Henrik Larsen, som er tidligere centerleder i København. Ny centerleder i København er Pernille Hovgesen, tidligere førstedame i København, der sammen med Henrik Larsen vil sikre et tæt og driftsikkert samarbejde mellem de to centre for at imødekomme alle kunders behov på bedste vis.

Mens Euromaster Avedøre vil servicere alle vores kunder inden for Heavy - herunder breakdownservice og udekørende service - vil Euromaster København fremover primært fokusere på dæk og service til vores kunder inden for Light og Retail.

Henrik Larsen og resten af teamet glæder sig til at se jer fremover på Kanalholmen 1, Hvidovre. De har også masser af gode sager ( .. så længe lager haves) og Michelinkampagner til jer frem til 31. januar 2021. 

Avedøre: https://center.euromaster.dk/41-euromaster-avedore-erhverv
København: https://center.euromaster.dk/28-euromaster-kobenhavn

----------

For yderligere information kan du kontakte Jens Kofoed, Regionschef i Øst, på +45 61 61 05 47 eller på jens.kofoed@euromaster.com.

Euromaster Danmark A/S
Krøyer Kielbergs Vej 3, 1. th.
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14808701
P nummer: 1020322620

Kontaktperson

Send til en kollega

0.144