23948sdkhjf

Wals.dk: Det rette designmæssige udtryk med bauroc Classsic

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Da Classic-blokke anvendes sammen med en yderligere varmeisolering, kan du sætte dit personlige præg på huset ved at vælge mellem forskellige facadebeklædninger

Muligvis er dit drømmehus i idéfasen. Du glæder dig til at bygge nyt. Det er måske en drøm, du længe har haft. Nu skal den bare realiseres. Det kan også være, at dit projekt allerede befinder sig på tegnebrættet eller i projekteringsfasen. Det er nok nu, hvor du skal tage stilling til, hvad for nogle byggematerialer, huset skal bygges af. Det er meget sandsynligt, at gasbeton eller porebeton er blevet nævnt som et fremragende byggemateriale. Du har nok et vist kendskab til porebeton og et par forbehold. På Wals.dk kan du selv bestille robuste og stærke porebetonblokke, som kan overbevise dig om, at porebeton egentligt er et glimrende valg.

Vores bauroc Classic har en enestående trykstyrke på fb=3,0 N/mm² (3 MPa). Det betyder, at selvom blokkende er lette, er de alligevel meget robuste. Derfor er de særdeles velegnede til opførelse af inder- og ydervægge. Vores porebetonblokke er universelle byggesten, man med fordel kan anvende til bærende og ikke-bærende vægge i bygninger. Som du kan høre, er porebetons lethed slet ikke en ulempe. Du kan sagtens bygge dit fleretagers drømmehus, hvis det er det, du har i tanke. På Wals.dk kan du bestille Classic-blokke i 5 forskellige tykkelser (300 mm, 250 mm, 200 mm, 150 mm, 100 mm).

Gasbeton eller porebeton har også andre gode egenskaber. Man kan fx nævne materialets høje isoleringsevne grundet luften i betonen. Derudover har svamp og råd svært ved at sætte sig på betonen. Det giver længere holdbarhed og et pænere udseende. Da Classic-blokkene anvendes sammen med en yderligere varmeisolering, kan du vælge facadebeklædning fremstillet af sten, brædder eller andre plader. Du får derfor mulighed for at sætte dit personlige præg på husets facader og dermed opnå det designmæssige udtryk, du drømmer om. Klik på Wals.dk og kom et skridt tættere på din boligdrøm.

Gå ind på vores hjemmeside og bestil Classic-blokke: https://wals.dk/product-category/bauroc-gasbeton/bauroc-classic/

Wals.dk ApS

Vestmolen 15

9990 Skagen

Tlf.: 45 72344404

E-mail: kundeservice@wals.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.25