23948sdkhjf

Gorm Hansen A/S fortsætter i Nærheden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gorm Hansen A/S

Byudviklingen af Nærheden er godt i gang, og entreprenør-virksomheden Gorm Hansen A/S vil også i fremtiden være at finde i den voksende bydel.

I Hedehusene vokser fremtidens forstad, Nærheden, med hastige skridt. De første beboere flyttede ind i 2018, og i løbet af de næste år vil omkring 7.000 personer flytte ind i den nye bydel.

- Udviklingen af bydelen har gået over al forventning, der er stort set udsolgt i byggeriet. Mange boliger er opført og indflyttet, mens otte store boligprojekter er under opførelse, siger direktør for NærHeden P/S, Ole Møller.

- Det kræver, at NærHeden følger trop med nødvendig byggemodning af høj kvalitet til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser. Der har Gorm Hansen A/S været en god samarbejdspartner, fortsætter Ole Møller.

I løbet af dette år skal der samlet set grovbyggemodnes godt og vel to kilometer vej med kloak- og forsyningsledninger. Derudover skal der rykkes et paragraf 3-bassin, samt laves færdiggørelse på projektets tidligere faser.

Entreprenør i vante omgivelser

Siden foråret 2018 har Roskilde-firmaet Gorm Hansen A/S stået for byggemodningen af Nærheden. Udover det traditionelle byggemodningsarbejde såsom vej- og kloakanlæg, så er der udført en række andre spændende opgaver. Der er bl.a. etableret en række pladser med beplantning og belægning, en forplads til områdets togstation, en støjskærm langs togbanen og et større regnvandsbassin.

- Det har været nogle gode år i Nærheden. Vi har arbejdet hårdt og godt, hvilket også ses på resultaterne af arbejdet, fortæller Senior Projektleder hos Gorm Hansen A/S, Bo Jensen.

Det kommende arbejde vil fortsat være med Gorm Hansen A/S som ansvarlig for udviklingen. Dermed vil man også i år kunne se det velkendte gule logo rundt omkring i den voksende bydel.

- Vi er rigtig glade for at fortsætte herude. Der er nogle store projekter i vente, så vi ser frem til at fortsætte udvikling af den her herlige bydel, siger Bo Jensen om Nærheden.

Det er altså et en fantastisk interessant udvikling, som Hedehusene gennemgår i disse år. Gorm Hansen A/S er i hvert fald klar på at påvirke udvikling i en kvalitetsfuld og positiv retning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gorm Hansen A/S

Lykkegårdsvej 11
4000 Roskilde
Danmark
Gorm Hansen A/S

Send til en kollega

0.08