23948sdkhjf

Selv på skruer kan udseendet betyde noget

| Medlemsnyhed | Indrykket af ITW Construction Products ApS

NKT Fasteners relancerer en ny og optimeret udgave af en god, gammel kending. WOCON-skruen ser ikke kun godt ud – med High Low gevindet sikrer den en optimal montering af træbeton i både træ og stål.

WOCON skruen, som den hedder, er en skrue forbeholdt træbeton. Et stadigt stigende antal danskere anvender træbeton , når der skal udvælges loftmateriale. Ønsket om en diskret montageløsning ses, i samme forbindelse, derfor også tydeligt. Derfor er designet på WOCON skruen nu blevet optimeret med et nyt mønster på toppen, så den næsten er usynlig og går i et med loftet, efter den er blevet monteret.

"Ingen ønsker at have skruer, som ses tydeligt i konstruktioner, og derfor har vi også lyttet meget til vores kunder i optimeringen af denne skrue" udtaler Anders Nissen, produktchef for NKT fasteners. Han påpeger desuden, at skruen selvfølgelig er i samme høje kvalitet som hidtil. 

Udseendet er ikke alt 
Udover at skruen har fået et nyt look, er den også blevet optimeret med et High-Low gevind. Dette gør, at skruen nu både kan bruges til at montere træbeton i træ og i stål. 

Kvalitet og holdbarhed er altid i højsædet, når vi produktudvikler. Vi ville aldrig sende noget på markedet, som ikke lever op til vores høje standarder.” udtaler Anders Nissen. 

Med den opdaterede WOCON skrue, som kommer i de danske byggemarkeder indenfor de næste par måneder, får håndværkerne altså en skrue, som fortsat er nem at skrue i, kan bruges til både stål og træ og som derudover giver et endnu flottere resultat. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ITW Construction Products ApS

Gl Banegårdsvej 25
5500 Middelfart
Danmark
ITW Construction Products ApS

Billeder & videoer

Opsæt træbeton plader med denne skjulte skrue

Send til en kollega

0.094