23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vores bæredygtige løsninger

Hemmeligheden bag en succesrig virksomhed er at lytte til dine kunders behov og handle efter det. Så hvad gør man når kunden efterspørger bæredygtig løsninger der ikke findes på markedet?

En af Riwals store kunder ønskede 100 % elektriske bomlifte, men der var kun diesel bomlifte på markedet, så Riwal besluttede at udvikle bomliftene selv. Med dette bidrager vi til tre af verdensmålene for bæredygtig udvikling fra FN (nr. 7, 11 og 12), hvilket betyder, at vi investerer i renere energi, bæredygtighed i byer og samfund og ansvarligt forbrug og produktion.

VORES 100 % ELEKTRISKE MASKINER 
Riwals ingeniører i Holland blev de første til at konvertere store bomme til 100 % el maskiner. I dag konverterer Riwal med succes følgende 5 modeller til 100% elektriske løsninger: JLG 660SJ Electric (22 m arbejdshøjde), JLG 800AJ Electric (26 m arbejdshøjde), JLG 860SJ Electric (28 m arbejdshøjde), JLG 1200SJP Electric, JLG 1350SJP Electric (43 m arbejdshøjde) 

Og da nationale og EU-regler om emissioner fortsat strammes er efterspørgslen på de store el lifte vokset. I dag er godt 70% af Riwals udlejningsflåde 100% elektrisk.

 
VORES DIGITALE MILJØ 

Udover de mange interne processer som Riwal dagligt søger at optimere, er vores digitalisering et vigtigt skridt hen mod en bæredygtig fremtid. 
 
BIM - Riwals egne 3-D modeller

Den stigende efterspørgsel efter elektriske lifte fører til, at de store entreprenører involverer Riwal på et meget tidligere tidspunkt af projektplanlægningen end før. Gennem sine BIM-løsninger (Building Information Modelling) kan Riwal demonstrere egnetheden af el maskiner til kundernes specifikke projekt.


MitRiwal kundeunivers

Via en prisvindende app- og onlineportal, MitRiwal, kan vi indsamle data på maskinerne såsom procentdelen af diesel- og elektriske maskiner på alle projekter, mængden af elektricitet og diesel de bruger og omkostningerne ved denne brugte energi. Disse data gør det muligt for entreprenører at se, at de sparer penge fordi de elektriske maskiner har meget lavere energiomkostninger. 


MitRiwal gør dataen tilgængelige fordi det er let for brugeren at trække rapporter på alt fra effektivitet og energiforbrug. Brugere kan endda konfigurere onlinebestillingen så  standardvalget altid er en elektrisk maskine. At ændre tankegangen hos de mennesker der bestiller maskinerne kan gøre en enorm forskel. 


Riwals unikke kombination af data, kundesamarbejde og produktinnovation er medvirkende til at digitalisere vores forretning på en bæredygtig måde.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.062