23948sdkhjf

30 år i NTI: Portræt af Jesper Kalko

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Da Jesper starter i NTI i 1990, er transformationen fra leverandør af tegnemaskiner til CAD-løsninger på sit højeste med 25-30 medarbejdere ombord. Men mange spår ikke NTI en chance for at spille en aktiv rolle i markedet. 

Jespers karriere tager hurtigt fart, da han med sin visionære og entreprenante tilgang ser muligheder i det jyske, hvor NTI åbner i Vejle i 1990 – med Jesper i spidsen som daglig leder.

For Jesper har altid set muligheder og været dygtig til omsætte sine innovative og kreative ideer til handlinger – bakket op af organisationen bag ham. Også i 1993 da han fremlægger en rapport om NTI’s fremtid, som forudser, hvor der skal satses: på softwaresiden ved at opkøbe konkurrerende virksomheder og styrke udviklingen af egne produkter.

Og blot et par år efter, i januar 1995, bliver Jesper udnævnt til administrerende direktør.

Så går det stærkt
Af nye tiltag kommer ydelser som konsulenttjenester, hotline-hjælp og et bredere kursusudvalg til for at styrke indtjeningen. 
 
Og i 2004, køber Jesper NTI, og han begynder at se udenlands med fokus på Norge og Sverige, som fører til en lang række opkøb for at positionere NTI stærkere i Norden. Og sidenhen også i Tyskland og Holland.   

Status 30 år efter, at Jesper sætter sine ben i NTI første gang: 375 medarbejdere fordelt på seks lande med en omsætning på ca. 800 mio. DKK i 2020, som en af Nordeuropas førende rådgivere og leverandører af teknologi- og konsulentydelser til design- og konstruktionsindustrien. 

Læs hele historien her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.094