23948sdkhjf

MevaDec - Dækforskalling har aldrig været lettere

| Medlemsnyhed | Indrykket af MEVA Denmark

Det fleksible letvægtssystem MevaDec sikrer en effektiv arbejdsgang og kan tilpasses alle former for dækstøbning – uden behov for ekstra understøtning.

MevaDec er for nyligt blevet anvendt til støbning af kælderdæk knyttet til boligprojekter på Apollovej og Ved Amagerbanen. Det innovative forskallingssystem udmærker sig ved dets lave vægt og store tilpasningsevne, hvilket reducerer arbejdsbyrden for den enkelte håndværker.

 

Velegnet til komplekse konstruktioner

 

MevaDec har bevist sit værd ved komplekse konstruktioner med både fald i dækket og indstøbte bjælker. Løsningens fleksibilitet kom blandt andet til udtryk ved projektet på Apollovej, hvor der stort set ikke var nogle vinkelrette hjørnevægge. Her lykkedes det at reducere mængden af kompensationsområder til et minimum, fordi systemet ikke er bundet til et fast modul. En anden og meget væsentlig fordel er, at alle kompensationsområderne kan laves oppefra og uden ekstra understøtning.

 

Ét system – tre forskallingsmetoder

 

MevaDec kan opstilles på tre forskellige måder, hvoraf FTE- og HN-metoden er kundernes foretrukne. Førstnævnte metode er primært panelbaseret med den velkendte drophovedfunktion, mens der i HN-metoden benyttes krydsfinérplader imellem hovedragerne, men også drophovedfunktionen. MevaDec-drop­hovedet gør det muligt at udføre tidlig afforskalling, hvilket optimerer materialemængden og fremskynder byggeprocessen. Den tredje mulighed, E-metoden, er den traditionelle panelunderstøtning uden brug af drophovedfunktionen.

 

Den store alsidighed og effektivitet har gjort MevaDec til et populært valg på projekter med gentagne støbninger, og der er tale om et stabilt højkapacitetssystem, som ikke er afhængig af ekstra understøtning. Den første kunde har allerede købt over 500 m2, og flere har lejet systemet.

Skal du være den næste?

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på :

b.hakmann@meva.net eller på  tlf. +45 20431855

Læs mere her :

https://www.meva.net/da/

https://www.linkedin.com/company/meva-danmark

Medlemsnyhed

Indrykket af
MEVA Denmark

Tømrervej 7
4600 Køge
Danmark
MEVA Denmark

Send til en kollega

0.109