23948sdkhjf

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD tegner Skansehøj i Nørresundby

| Medlemsnyhed | Indrykket af arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD er arkitekterne bag Skansehøj, der er beliggende i Nørresundbys højere luftlag. Her er der tale om 77 moderne lejligheder med en unik udsigt, der alle er udlejet kort tid efter aflevering.

Udlejningsboligerne er beliggende på en høj i et terræn, der strækker sig 40 meter over Limfjorden. Som beboer har man derfor en helt unik udsigt ud over nærområdets grønne karakter og det lange vue ud over Kridtgraven, Limfjorden og længere ud til Egholm. 

Udearealerne kan være et aktiv på alle årstider – dag og nat. Skansehøj er derfor skabt ud fra en vision om, at naturen og byrummet forenes i harmoni og at den unikke beliggenhed i det fantastiske terræn udnyttes fuldt ud. arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD har i samarbejde med landskabsarkitekt Hanne Egebjerg skabt et område, hvor udearealerne skaber en god sammenhæng mellem natur og bebyggelsen.

 De 77 udlejningsboliger varierer i størrelsen fra 70-100 m² med dertilhørende garage, altan, stort depotrum og indgang i kælderniveau gennem de grønne skråninger. 

 Multi-Bolig ApS har haft totalentreprisen. 

 Læs mere om Skansehøj her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Gasværksvej 30C, 2. sal
9000 Aalborg
Danmark
arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093