23948sdkhjf

Stålinventar af bedste kvalitet hos Erfa Inventar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Mangler du nyt inventar til din butik, værksted, lager eller bil?

Eller er du bare interesseret i, hvem der dominerer på scenen for stålinventar? I begge tilfælde bør du tage et kig på www.erfainventar.dk. De er dominerende indenfor stålreoler, så de er bestemt værd at tage et kig på, næste gang der skal skiftes ud i inventaret på din arbejdsplads.

Holdbarhed og bæreevne
Stålreoler har en virkelig god holdbarhed, så når du først har investeret i det, går der lang tid, før du behøver kigge efter reoler igen. Der er selvfølgelig forudsat, at du køber en stålreol af god kvalitet.

Skal reolen bruges på et lager, er det naturligvis vigtigt at bæreevnen er helt i top, for der kan hurtigt komme til at ligge mange tons på sådan en reol. Med alle de tons duer det selvfølgelig ikke, hvis en af hylderne lige pludselig buer nedad på midten. Derfor skal du gå efter kvalitetsvarer, selv hvis de koster lidt mere.

Et bæredygtigt valg
Stålinventar er et godt valg, hvis du ønsker en mere bæredygtig profil. Reolerne fra Erfa Inventar fremstilles nemlig på deres lokale fabrik i Ballerup. Allerede det at varerne produceres i Danmark, gør det til et bæredygtigt valg. Man sparer nemlig utroligt meget i CO2-regnskabet, når dine reoler ikke skal fragtes fra USA, Kina eller Storbritannien.

Stålinventar har også minimalt spild. Når stålreolerne fremstilles, vil der ofte være en rest af stål tilbage. Denne rest bliver smeltet om, så den kan bruges til gryder, cykler, nye reoler osv. Derfor er der også minimalt spild, når du vælger en reol af stål.

Få hvad du ønsker dig
Når du investerer i inventar, vil du naturligvis have noget, du er 100% tilfreds med. Derfor kan det være smart at få reolerne lavet i specialmål, der passer dig og dit firma.

Stål kan også lakeres, så hvis du ejer en dametøjsbutik, der skal indrettes, kan stålet males i en lavendelfarve. Sådan får du lige det produkt, du drømmer om.

Vælg en leverandør med erfaring
Erfa Inventar har næsten 90 års erfaring med at lave stålinventar. Det betyder, at de virkelig ved, hvad de laver, og du får stålreoler af høj kvalitet, når du handler med dem.

Det er værd at bide mærke i, at det ikke kun er private virksomheder, der samarbejder med Erfa Inventar. De er også storleverandør at stålreoler til størstedelen af Danmarks skoler, hospitaler, biblioteker og institutioner.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093