23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Superkraftige LED projektørlys indtager byggepladsen

Det er mørkt, koldt og vådt på byggepladserne for tiden, og derfor er et godt og stabilt projektørlys helt essentielt for sikkerheden og udførelsen af arbejdet. Det har SCANGRIP svaret på med et nyt sortiment af superkraftige byggepladslamper.

Med anvendelse af den nyeste og mest avancerede LED-teknologi udvider Europas førende producent af innovative arbejdslamper SCANGRIP med stolthed sit sortiment af arbejdsbelysning med det nyeste skud på stammen SITE LIGHT.

Med op til hhv. 30.000 og 60.000 lumen samt en udstrålingsvinkel på 120° sikrer SITE LIGHT 30 og SITE LIGHT 60 en kraftig oplysning af store arbejdsområder og er derfor ideel til byggepladser, hvor belysning er altafgørende for sikkerheden og udførelsen af arbejdet.

De 2 SITE LIGHT varianter er utroligt lette og kompakte sammenlignet med andre løsninger på markedet samt nemme at montere. Den indbyggede BLUETOOTH-funktion giver mulighed for at tænde/slukke for lamperne og justere lysstyrken via en mobilenhed og bidrager dermed til effektiviseringen af arbejdsgange.

Læs mere om alle fordelene ved SITE LIGHT projektørlamperne her.

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Send til en kollega

0.047