23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt system fra hansgrohe forhindrer vandskader

hansgrohe Pontos holder øje med vandforbruget i hjemmet og lukker for vandet, hvis der er tegn på rørbrud eller lækage. På den måde forhindres omfattende og dyre vandskader i hjemmet og sommerhuset.

Det nye hansgrohe Pontos system giver dine kunder mere ro i hverdagen: Lækagesikkerhedssystemet måler vigtige data forskellige steder i hjemmet såsom luftfugtighed og temperatur, og samtidig sørger det for beskyttelse mod dyre vandskader.

Pontos Scout – smarte vandsensorer

Pontos gør brugen af vand i hjemmet sikrere på to måder: Den første er med vandsensorerne Pontos Scout, der stilles på gulvet på relevante steder i hjemmet – uden krævende montering. Når de er aktiveret i appen hansgrohe home, måler de luftfugtighed og rumtemperatur, advarer mod frost samt opdager vand på gulvet og gør opmærksom på det med lys, lyd og en push-meddelelse på telefonen. På den måde advarer Pontos Scout ikke bare i god tid ved risiko for omfattende vandskader, den højner også livskvaliteten i rummene, f.eks. ved at overvåge luftfugtigheden på børneværelset eller holde øje med, at madvarerne i viktualierummet opbevares ved korrekt temperatur.

Pontos Base – vandstyringen

Det andet Pontos-produkt er Pontos Base, der sluttes direkte til hjemmets centrale vandledning. Den holder øje med, om der pludselig er et højere vandforbrug end normalt, hvilket kan være tegn på en lækage. Hvis Pontos Base opdager usædvanligt vandforbrug, lukker den øjeblikkeligt for vandet og giver besked om det på din telefon og på displayet direkte på Pontos Base. Så kan man tjekke, hvad der har ført til lukningen og om nødvendigt tilkalde en VVS-installatør, eller hvis alt er i orden selv åbne for vandet igen – på telefonen eller direkte på Pontos Base.

Men Pontos Base kan endnu mere: Den måler og kontrollerer vandforbruget og giver detaljerede statistikker på smartphonen. Samtidig måler den vandets hårdhedsgrad.

Montering af Pontos Base

Pontos Base monteres lige efter vandmåleren af en autoriseret VVS-installatør. Den sluttes til det trådløse internet og indeholder en elektronisk vandmåler, en elektronisk styret afspærring, en tryksensor og et display, der viser de aktuelle indstillinger. I hansgrohe home app kan man aflæse alle målinger samt indstille grænseværdier for vandforbruget, og hvornår der reageres på et højt forbrug. Selv ved mistet internetforbindelse overvåger Pontos Base stadig forbruget. Apparatet tilsluttes en stikkontakt, men selv ved strømnedbrud fungerer det i et stykke tid takket være et batteri. Løber batteriet også tør for strøm, kan man stadig manuelt åbne og lukke for vandet med den integrerede nødnøgle.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.049