23948sdkhjf

FAKRO optimerer programmet

| Medlemsnyhed | Indrykket af FAKRO Danmark A/S

Den store stigning i efterspørgslen efter lofttrapper, hemsestiger og skunklemme får FAKRO til at skrue op for innovationen.

FAKRO er ved at runde 2020 af og er kommet godt ind i 2021, hvor interessen for de mange forskellige produkter indenfor kategorien Trapper er kraftigt stigende.

"Den største udfordring vi mødes af med disse produkter er ikke konkurrence, men i langt højere grad begrænsninger i hvor hurtigt vi kan levere det, som kunderne ønsker allermest," fortæller Morten Nielsen, ansvarlig for logistikken i FAKRO Danmark.

"Gennem en stor del af 2020 måtte vi meddele vores mange E-Com forhandlere samt deres kunder, at vi ganske enkelt ikke kunne følge med efterspørgslen på fabrikken i Polen. Det er vi meget kede af, for vi ved jo, at kunderne helst vil have FAKRO når talen går på hems og de ekstremt populære hemsestiger i 8 forskellige RAL-farver udover sort, hvid og grå," forklarer Morten Nielsen.

For at sprede interessen ud på flere produkter, har FAKRO netop introduceret en ny version af en gammel klassiker.

"Det er rigtigt, vi har netop lanceret en smart og topmoderne hemsestige med hvide vanger og gelænder og med klarlakerede trin. Vi har bevidst sendt den på markedet via Frishop, som allerede sælger mange hemsestiger for os og dette er så sidste skud på stammen. Lige netop denne version af hemsestigen koster typisk mere end 5.000 kr. og med vores positionering, skulle man mene, at der er plads i markedet til os," siger Morten Nielsen.

FAKRO MSP-WWN Hemsestige vil gå i bred distribution fra marts 2021 efter at være blevet testet hos Frishop. Listeprisen forventes at ligge på 2.695 kr. inkl. moms.

Mere info: www.fakro.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FAKRO Danmark A/S

Bredgade 45
7400 Herning
Danmark
FAKRO Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094