23948sdkhjf

Webinar: Sensorteknik & kvalitet, miljø og arbejdsmiljø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Er du nysgerrig på, hvordan innovative løsninger kan optimere kvalitet, miljø og arbejdsmiljø i din virksomhed?

Den 25. februar afholder vi et spændende webinar i samarbejde med IT-virksomheden, Bunker43 om sensorteknik inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Her vil direktøren for Bunker43, Kristian Maul, gennemgå en række konkrete projekter, der viser, hvordan teknologier kan indtænkes i forskellige sammenhænge for vidt forskellige kunder.

Fokus vil være på de tre overordnede kategorier: "Teknologi, kvalitet og optimering", "Teknologi og miljø" og "Teknologi og arbejdsmiljø".

Webinaret er relevant for virksomheder, som i hverdagen oplever udfordringer, hvor man tænker, at teknologier kan være med til at løse disse. Her vil de konkrete eksempler fra webinaret kunne fungere som inspiration til indledende projekter.
 
PROGRAM

Kl. 14.00: Velkommen ved Peter Worck, Bureau Veritas, og Kristian Maul, Bunker43.

Kl. 14.05: Teknologi, kvalitet og optimeringProjektsamarbejde med Miele om teknologi til kontrol og optimering af nogle af deres produkter, som bruges i bl.a. sundhedsvæsnet.

Kl. 14.35: Teknologi og miljø

Projektsamarbejde med Forsvaret og Aalborg Universitet om brugen af digitale virkemidler til, at undervise og nudge soldater til at huske at affaldssortere rigtigt.

Kl. 15.05: Teknologi og arbejdsmiljø 

Projektsamarbejde med virksomheden Matting om teknologier til kontormiljøet, som hjælper med koncentrationen og bedre arbejdsmiljø.

Kl. 15.30: Spørgsmål

Kl. 15.40: Tak for i dag!

Tilmeld dig webinar...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.094