23948sdkhjf

Moderne interiør med betonoverflader på Kunstmuseet i Tønder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

Contec Coating skaber betonoverflader med høj kvalitet, styrke og fleksibilitet, og er en oplagt løsning til at skabe moderne interiør.

Førstehåndsindtrykket er vigtigt, også for virksomheder, så hvorfor ikke give det bedst mulige?
Ved Kunstmuseet i Tønder var opgaven at modernisere billet-, informations- og butiksområdet for netop at skabe et godt førstehåndsindtryk for de mange gæster.

En stor del af inventaret er fremstillet af mdf, som er et rigtigt godt underlag til påføring af Contec Coating. Den buede receptionsdisk, samt gulv- og vægflader, plinter, opsatser og reolbokse har fået flotte rå og slidstærke betonoverflader med Contec Coating. Alle elementerne er lavet i samarbejde med Ambiente A/S, som også stod for designet. At det samme materiale går igen på flere forskellige elementer i indretningen, skaber et sammenhængende udtryk og en rød tråd, så snart man træder indenfor på Kunstmuseet i Tønder.

Store forandringer med en løsning, der er fleksibel og moderne.
Contec Coating er en populær og oplagt løsning til at skabe moderne inventar. På enkelt vis kan man skabe store forandringer, hvad end det drejer sig om receptionen, butikken, caféen, showroomet eller noget helt andet.  

Contec Coating findes i fire standardfarver med mulighed for specialfarver. Derudover ændres det færdige udtryk alt efter hvilket påføringsredskab man vælger at anvende til det afsluttende lag - altså om man ønsker en svampet, rullet, penslet, spartlet eller glittet overflade. 
Samtidig kan vi levere produkter med mange forskellige integrerede funktioner. F.eks. et logo og tekst. Vi laver også huller til ledninger, så elektronikken kan blive gemt væk, integreret belysning og meget mere. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med både rådgivning og design.

Alle disse muligheder betyder, at vi kan skabe unikke løsninger, der både lever op til de designmæssige ønsker og praktiske krav der end måtte være.

De mange fordele ved en løsning med Contec Coating
Contec Coating er både materialebesparende og omkostningsreducerende i forhold til løsninger i støbt eller massiv højstyrkebeton - og så rammer den coatede løsning end noget lavere vægtklasse. Samtidig er Contec Coating et mere fleksibelt materiale med mange anvendelses- og løsningsmuligheder, hvilket gør det ideelt til så varierede opgaver som den på Kunstmuseet i Tønder.

Endnu en fordel ved Contec Coating er, at man kan skabe en betonoverflade på  eksisterende overflader i absolut højeste kvalitet, og derved give sit nuværende interiør en designmæssig makeover og på en ukompliceret måde, få det moderne og tidløse look med beton ind i indretningen.

 

Ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder med Contec Coating? 
Så besøg vores hjemmeside www.conteccoating.dk
eller kontakt os på coating@contecgroup.dk eller +45 88 77 06 77


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078