23948sdkhjf

Gummipropper i alle gummityper og farver

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Standardpropper såvel som specialpropper - Gravlund Industrigummi producerer og leverer varen i alle ordrestørrelser

Virksomheden har et stort standardsortiment af støbeforme til propper, som hurtigt kan sættes i produktion, hvilket betyder korte leveringstider for vores kunder. Propperne leveres i mange forskellige farver og dimensioner, med og uden huller, alt efter hvilket formål proppen skal udfylde.

Hvis de ønskede mål ikke findes som standard, tilbyder vi specialproduktioner, hvor der fremstilles en form, som kunden køber og derefter ejer.

Alt produceres efter ordre i egen produktion i Ballerup ved København, og vi benytter udelukkende gummi fra europæiske gummileverandører, hvilket sikrer hurtige leveringstider og høj, ensartet kvalitet.

Gummityper

Da vi selv råder over produktionsfaciliteterne, kan vi tilbyde hurtig støbning af udfaldsprøver i forskellige gummityper og hårdheder. Vi støber bl.a. propper i fødevaregodkendt natur-, silikone- og EPDM-gummi, som typisk anvendes til hospitals-, laboratorie- og universitetsbrug. Propper i standardgummi produceres også.

Ring eller skriv til os, så kan vi rådgive dig om en god løsning. Yderligere information kan fås på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. 

 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 7. år i træk den højeste kreditrating, AAA.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.172