23948sdkhjf

Rekordår for Colliers i Trekantområdet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Colliers International Danmark A/S

Med næsten 40% vækst fra 2019 til 2020 blev året et nyt højdepunkt for Colliers i Trekantområdet. Særligt logistikbygninger og boligejendomme bliver efterspurgt af investorerne.

Der har været godt gang i handlerne i området omkring Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens og Esbjerg sidste år. Faktisk ender Colliers’ afdeling i Vejle på det højeste niveau i over 10 år.

Det fortæller partner og direktør for Colliers’ kontor i Vejle René Neesgaard.

”2020 er gået fantastisk godt i vores afdeling i Trekantområdet med mange markante salg. Alene fra vores afdeling har vi formidlet ejendomme for over 1,8 milliarder kroner og haft ekstraordinært mange markante salg over 100 millioner.”

”Man har, når der skal gøres status, tilbøjelighed til at fokusere på de største sager, men baggrunden for succesen i Vejle er faktisk en lang række både mindre og større sager og et rigtig godt samarbejde med mange købere, sælgere, lejere, udviklere og andre aktører i ejendomsbranchen, og hver gang en sag lykkes, er det tegn på, at to parter er blevet enige om en aftale, som danner grundlag for videre udvikling. Det er altid en fornøjelse at være en del af,” udtaler René Neesgaard.

Læs mere her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Colliers International Danmark A/S

Søren Frichs Vej 38 A
8230 Åbyhøj
Danmark
Colliers International Danmark A/S

Send til en kollega

0.094