23948sdkhjf

A-Supply – En dynamisk salgsplatform for B2B

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

A-Supply er en dynamisk salgsplatform, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen

Hvis du er grossist eller indkøbschef og gerne vil alliere dig med en pålidelig samarbejdspartner, så er A-Supply det oplagte valg. A-Supply er en dynamisk salgsplatform, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen. Vores produkter er CE-mærket, fordi de lever op til de strengeste kvalitetskrav. Vores kundekreds består af supermarkeder, grossister, byggemarkeder og forhandlere i Danmark, Færøerne og Island. I begyndelsen havde vi udelukkende fokus på betonprodukter, men i årenes løb har vi udvidet vores portefølje med flere andre byggeprodukter som fx bauroc porebeton, granit, isoleringsmaterialer og stål.

Vi bryster os af at kunne tilbyde bauroc porebeton/gasbeton. Der er tale om byggeprodukter, som er kendt for deres lethed og trykstyrke. Vores bauroc produktlinje omfatter blandt andet bauroc Universal-blokke, som kan indgå i husets bærende og stabiliserende system af vægge. Man kan også vælge at bygge sine ydermure med blokke, som er armeret med rundjern. Hvis du også gerne vil tilbyde dine kunder porebetonblokke, der kan fungere som bærende og varmeisolerende byggeelementer, så er vores bauroc Ecoterm+ den helt rigtige løsning.

Vores bauroc Ecoterm+ er særdeles velegnet til opførelse af energieffektive ydervægge og ydermure, som ikke behøver yderligere varmeisolering. Fordi blokkene har en fremragende trykstyrke (fb=1,8 N/mm²), kan man anvende dem til opførelse af bærende vægge i flere etager. Blokkene kan bestilles i 3 forskellige tykkelser (500 mm, 375 mm og 300 mm). Som du kan se, er der flere grunde til at vælge bauroc Ecoterm+. Du kan få flere oplysninger om de produkter, vi tilbyder til fordelagtige engrospriser, på vores hjemmeside: https://a-supply.dk/. På den måde kan du selv finde frem til vores mange og fremragende produkter til hus og have. Hos A-Supply er det altid vores mål at levere tidssvarende og kvalitative helhedsløsninger, som tilgodeser både producenten, kunden og andre interessenter hele vejen rundt. Vi venter på dit opkald.

 

Du kan bestille produkter til dine kunder på tlf.: 45 72 34 44 04

A-Supply A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: 72344404

E-mail: info@a-supply.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.125