23948sdkhjf

Dansk Overfladebehandling (DOB) får nyt navn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Overfladebelægning

Den 1. marts 2021 fejrer DOB 40-års jubilæum, og det er en god anledning til at gøre status og til at se både bagud og fremad.

Hos DOB glæder vi os til at fortsætte med at gøre det, som vi er stolte af nu at have gjort i snart 40 år, nemlig at sørge for sikre og holdbare vej- og stibelægninger i både Danmark og de øvrige nordiske lande. Men der er en enkelt lille ting, der har ændret sig: Vi har skiftet navn fra Dansk Overfladebehandling til Dansk Overfladebelægning.

Hvorfor nu det?
Oprindeligt var DOB’s kerneforretning reparation og overfladebehandling af eksisterende veje og stier. Men aktiviteterne er efterhånden blevet udvidet, så virksomheden nu også i høj grad fokuserer på belægning af nye veje, pladser og stier. Kundekredsen er også gået fra primært at være de danske kommuner (og ”i gamle dage” også amterne) til nu at være både kommuner, private virksomheder og privatkunder i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Derfor mente vi, at det var på tide at rette den lille detalje, så navnet fremover i højere grad afspejler, hvad vi fokuserer på i dag”, forklarer DOB’s direktør Finn Jensen og tilføjer: ”Men mon ikke mange stadigvæk bare vil kalde os DOB”.

Læs mere om DOB's 40-års jubilæum her;


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Overfladebelægning

Rugårdsvej 206
5464 Brenderup Fyn
Danmark
Dansk Overfladebelægning

Send til en kollega

0.093