23948sdkhjf

Frihed og medbestemmelse i afkortningsafdelingen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Anders Hansen startede hos Hedema som vikar, men kom hurtigt ind i en fast stilling som savmand. Og han er rigtig glad for den frihed og selvbestemmelse, der fører med jobbet.

Anders Hansen på 43 år er savmand hos Hedema. Anders står for at bestille de rigtige materialer hjem – og det gør han i sin helt egen afdeling:

”Jeg er egentlig min egen afdeling. Jeg står selv for at bestille materialer hjem, lagerføring, at forhandle priser og ændring af ordrer på alt, der har med stangstål at gøre. Så jeg har masser at lave, og jeg er rigtig glad for at have den tjans, jeg har.”

Anders startede hos Hedema som vikar, men kom hurtigt ind i en fast stilling som reservemand. Og han er rigtig glad for den frihed og selvbestemmelse, der fører med jobbet:

”Tiden flyver afsted i min dagligdag, og jeg kan gå til og fra de forskellige opgaver, jeg har. Min ryg driller lidt engang imellem, og så er det rart, at jeg kan jeg sidde ned, når der er brug for det. Men at sidde ned en hel dag, det magter jeg ikke. Det bliver for kedeligt.”

Men selvom Anders er herre i eget hus, så er han stadig en hel central og vigtig del i den daglige gang i virksomheden:

”Jeg samarbejder jo med de andre i huset, fordi jeg leverer materialerne til de forskellige afdelinger, og jeg synes, vi har et rigtig godt samarbejde. Og selvom jeg går for mig selv, er der altid plads til en snak og en kop kaffe. Jeg er langt fra Palle alene i verden,” slutter Anders.

Læs flere nyheder fra Hedema her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Send til en kollega

0.094