23948sdkhjf

Effektive løsninger til strømpeforing fra KrasoTech

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

KrasoTech - tysk leverandør af kloakudstyr, som lever op til specielle krav af kloak reparationsproces

Strømpeforing er en af de mest økonomiske løsninger ved reparation af røret. I strømpeforing processen skabes der et nyt rør inden i det defekte rør ved hjælp af en strømpe, der består ofte af en belægning af polyesterliner, der pustes op som et nyt rør inden for det eksisterende rør. Strømpen hærdes ved hjælp af kemi (epoxy eller silikat) og på den måde skaber et nyt lag. 


Inverteringstromle er en vigtig del af strømpeforing process. Med inverteringstromle bliver strømpen inverteret efter valsning og blæst ind i røret. Den afhjælper også operatør med at styre inversion processen, ved at regulere linerens lufttryk. Inverteringstromler er lavet af rustfrit stål og indeholder som regel visningsvindue, afløbsventil, bærehåndtag, aksel med metalsløjfe til rembånd m.m.

KrasoTech inverteringstromler kommer i forskellige modeller. De kan anvendes op til DN 200, med mulighed for at tilkøbe andre størrelser. Medierne disse inverteringstromler bruger i strømpeforing processen er luft, vand og damp. Vi kan levere tromler i både små og større dimensioner.

Derudover kan du finde KrasoWalk valser til både manuel og elektrisk fremføring af strømpen. Valsernes rullerne er synkroniseret og de leveres med coating, som sikrer nem rengøring. Komplette anlæg med valsebord kan leveres. Desuden kan både modeller leveres med hjul, vakuum klemme og øvrige tilbehør.

KrasoWalk kombineres i øvrigt med KrasoMix i mobilt relining system, der består af KrasoMix - blandingsenhed og KrasoWalk - imprægnering system, samt vakuumsystem og PC med KrasoTech kontrol- og overvågningssoftware, som giver dig mulighed for at have overblik over dataen.

Hvis du vil høre mere om stort udvalg af KrasoTech produkter hos C-TV Technology, kan du ringe til os på +45 2060 3018 eller skrive på md@c-tv.dk. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

KrasoTech KasoDrum inverteringstromleKrasoTech KrasoDrum inverteringstromleKrasoTech KrasoWalk elektrisk fremføringKrasoTech KrasoWalk manuel fremføringKrasoMix og KrasoWalk kombination

Send til en kollega

0.109