23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen til Frank Hollinger

Gammel kærlighed ruster som bekendt aldrig, og det er er en fornøjelse at byde en af de danske Archicad pionerer velkommen til Graphisoft Center Danmark teamet.

Frank Hollinger har været med til at implementere BIM i den danske byggebranche og har både slået sine folder i arkitektvirksomheder, hos de rådgivende ingeniører og har været en central aktør i NCC’s omfavnelse af VDC.

Drejebog for øget samarbejde mellem arkitekter og ingeniører  

Hos Graphisoft Center Danmark fortsætter Hollinger sit digitale virke og skal blandt andet optage dronevideoer af byggeprojekter. Derudover udvikler Hollinger en drejebog for, hvordan man bedst muligt etablerer et velfungerende workflow mellem arkitekter og ingeniører i Archicad.

LÆS OGSÅ: Sådan gør du din BIM-model mere effektiv

”Jeg glæder mig til at trække på min mangeårige erfaring til at skematisere et effektivt workflow, så alle faggrupper samarbejder i Archicads cloudbaserede løsning”, fortæller Frank Hollinger.

Mangeårig BIM-erfaring fra NCC

Frank Hollinger er uddannet arkitekt fra Kunstakademiet i København og er en af BIM-pionererne inden for den danske byggebranche. Frank Hollinger startede sin BIM-rejse hos Danielsen Architecture, hvorefter han gennem en årrække var Archicad-forhandler, inden han blev ansat i NCC, hvor han var med til at implementere BIM/VDC i den store entreprenørvirksomhed.  

LÆS OGSÅ: Skift til Archicad

 ”Jeg var med til at etablere et digitalt landskab på tværs af faggrupper, hvor vi i starten fokuserede på det visuelle, inden vi begyndte at stille krav til data og informationer, der gjorde det muligt at kvalitetssikre projekterne. Efterhånden som IFC blev mere udbredt, stillede vi også IFC-krav i vores kravspecifikationer”.

 Efter NCC arbejdede Frank Hollinger en periode i AFRY, inden han startede hos Graphisoft Center Danmark.

”Gammel kærlighed ruster som bekendt aldrig, og selvom jeg gennem alle årene har brugt Archicad, så føler jeg ikke, at jeg har brugt det nok. Derfor var jeg på udkig efter et sted, hvor jeg kunne bruge mine kompetencer, og der er næppe et mere oplagt sted end Graphisoft Center Danmark”.

Hos Graphisoft Center Danmark er vi glade for at kunne slutte ringen og byde Frank Hollinger velkommen til.

Fotos af Kasper Løjtved

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047