23948sdkhjf

Gorm Hansen A/S søger tekniker til landmålingsafdelingen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gorm Hansen A/S

Lige nu søger Gorm Hansen A/S en tekniker til vores landmålingsafdeling.

Hvis du har interesse for alsidige anlægsprojekter og  har brede tekniske kompetencen inden for landmålingsarbejde, så skal du fortsætte med at læse her. Nu har du nemlig muligheden for at indgå i stærkt landmålingsteam og samarbejde med nogle af branches meste erfarne landmålere.

Gorm Hansen A/S søger en tekniker, der kan styrke vores landmålingsafdeling. Vores kommende tekniker vil være tilknyttet flere af vores mange forskellige anlægsprojekter på Sjælland, men vil have sin primære dagligdag på vores hovedkontor i Roskilde.

Jobbet som tekniker er en bred og ansvarsfuld stilling. Ansvarsområderne omhandler hovedsageligt ajourføring af  tegningsmateriale, når der forekommer revisioner, håndtering af diverse filformater både ved ind- og udlæsning samt løft af projektmateriale fra 2D til 3D. Derudover vil man som tekniker i landmålingsafdelingen hos Gorm Hansen A/S også være med involveret vores KS-arbejde.

Hvis du stadig læse med og har interesse for at blive en del af Gorm Hansen A/S, så send en  ansøgning, CV og eventuelle eksamensbeviser på ghs@gorm-hansen.dk. Det er også muligt at kontakte teknisk ansvarlig Henrik Vestergaard på 40 13 41 69 eller hv@gorm-hansen.dk.

Der kan læses meget mere om stillingen på vores hjemmeside: https://www.gorm-hansen.dk/job-hos-os/ledige-stillinger   


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gorm Hansen A/S

Lykkegårdsvej 11
4000 Roskilde
Danmark
Gorm Hansen A/S

Send til en kollega

0.11