23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hansgrohe kåret som den bedste leverandør i Tyskland

De tyske VVS-installatører har kåret Hansgrohe som markedets bedste leverandør. Resultaterne også er sigende for Hansgrohes strategi i Danmark, fortæller adm. direktør Thomas Leth.

Hansgrohe Group har fået en førsteplads i den samlede vurdering samt otte førstepladser ud af i alt 11 kategorier i en undersøgelse af VVS-leverandørernes præstationer foretaget af det tyske fagmagasin ”markt intern”. Her har tyske VVS-installatører givet leverandørerne på det tyske marked karakterer i forskellige kategorier. Selv om undersøgelsen er tysk, fortæller Hansgrohes adm. direktør i Norden, Thomas Leth, at resultaterne også er sigende for Hansgrohes strategi i Danmark.

Otte ud af 11 førstepladser
Med otte topplaceringer ud af 11 mulige kan man roligt konstatere, at de tyske VVS-installatører er glade for at arbejde sammen med Hansgrohe. De otte førstepladser fordeler sig på kategorierne:

  • Produktkvalitet
  • Sortimentspolitik
  • Salgssupport
  • Omsætningshastighed
  • Leverings-/reklamationsbehandling
  • Hjælpsomhed under pandemien
  • Støtte fra leverandøren
  • Støtte i projektsager

De tyske installatører er med andre ord særligt tilfredse med produkterne fra hansgrohe og AXOR samt firmaets support både før og efter køb. Frank Wiehmeier, direktør for det tyske selskab, Hansgrohe Deutschland Vertriebs GmbH, siger: ”Vi er meget glade for førstepladsen og den tillid, vores kunder på denne måde har vist os. Vi fokuserer på at være en god partner for håndværkerne, og vi kan se, at det lykkes.”

Samme strategi i Danmark
Den flotte placering i undersøgelsen kommer ikke bag på Thomas Leth, adm. direktør for Hansgrohe i Norden: ”Lige som vores tyske kolleger fokuserer vi på at give vores danske kunder den bedste service. De ved, at de kan regne med os og vores hjælp – både når det handler om at vælge de rigtige produkter, at installere dem korrekt og i tilfælde af reklamationer efterfølgende. Den tyske undersøgelse viser, at god service er vejen frem, så selv om den er ikke er lavet blandt danske kunder, er vi da blevet bekræftet i vores strategi om et overordentligt højt serviceniveau – selvfølgelig i kombination med vores innovative kvalitetsprodukter og kraftigt fokus på bæredygtighed.”

Den omtalte undersøgelse er udgivet i udgave 06/21 af ”markt intern”.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047