23948sdkhjf

Sådan får du mest BIM for pengene – Nyhedsbrev fra GCDK

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

I april-nyhedsbrevet kommer vi blandt andet med en række gode råd til, hvordan du får mere ud af dit BIM-program, fortæller om den nationale strategi for bæredygtigt byggeri og om BIM for landskabarkitekter.

Hos Graphisoft Center Danmark sætter vi en ære i, at vores kunder er glade for vores produkter og vores service. Derfor har vi lavet en liste med en række gode idéer til, hvordan du får mere BIM for pengene. Læs den og del den med dine kolleger, så I får mest muligt ud af arbejdet med Archicad, BIMcloud og BIMx.

Læs ’Sådan får du mest ud af Archicad’


Tips & Tricks webinar: Sådan organiserer du dit BIM-projekt
På forrige Tips & Tricks webinar kom vi blandt andet med gode råd til, hvordan du får mere ud af Archicad ved at strukturere din tegningsproduktion. Derudover viste vi, hvordan du får styr på de helt basale funktioner i Archicad.

Se eller gense Tips & Tricks webinar


BIM og National Strategi for bæredygtigt byggeri
”Der tages udgangspunkt i BIM (Building Information Modeling) for at gøre LCA- og LCC-beregninger lettere og mere fleksible at foretage, og kompleksiteten af analyserne skal nedbringes igennem bl.a. bedre brugergrænseflader.”

Primo marts indgik et bredt flertal i Folketinget aftale om ’National strategi for bæredygtigt byggeri” og det glæder os, at BIM, LCC og LCA bliver fremhævet vigtige parametre for byggeriets grønne omstilling.

Læs mere den nationale strategi


ARCHINTENSIVE: Verdens første 24 timers globale Archicad online event

ARCHINTENSIVE 2021 samler verdens bedste Archicad-specialister til den første globale 24 timers Archicad virtuelle event nogensinde. ARCHIINTENSIVE består af 24 sessioner af en times varighed, hvor BIM-specialister fra hele verden deler ud af deres viden.

Læs mere om ARCHINTENSIVE

 
Fra Arkivet: Med Stedet som udgangspunkt
”At vi anvender BIM har også en positiv indflydelse på samarbejdet med de andre teammedlemmer. For eksempel har den fulde 3D-model af landskabet omkring bygningen og taghaverne været meget brugbar i forhold til at præcisere grænsefladerne mellem bygning og landskab, da alle taler det samme sprog. Det er også godt til kortlægning af detaljeringsniveauer og den løbende kollisionskontrol.” ― Jens Holm, landskabsarkitekt STED By og Landskab.

Læs eller genlæs vores interview med med STED By og landskabsarkitekter.


Online-kursus: BIM for landskabsarkitekter
Lær at bruge Archicad til skitsering og projektering af landskab. Kurset giver en komplet introduktion til BIM-programmet Archicad, samt tillægsprogrammet LAND4.

Tilmeld dig BIM for landskabsarkitekter


Kursuskalender

Kursus i IFC-udveksling mellem Revit og Archicad, Archicad-kurser for henholdsvis bygnings- og landksabsarkitekter og Tips & Tricks webinars. Der er kommet nye kurser i kalender, så gå ind og se om ikke der skulle være et kursus, der kunne have din interesse?

Se vores kursuskalender


Nyhedsbreve fra Graphisoft Center Danmark?
Den første tirsdag i måneden udsender vi vores nyhedsbrev, hvor vi fortæller om stort og småt fra vores verden, samtidig med at vi løfter blikket og fortæller om hvad der generelt sker i BIM-verdenen. Er du interesseret i at modtage vores nyhedsbrev, tilmelder du dig her >>

Foto: Kasper Løjtved

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Send til en kollega

0.094