23948sdkhjf

Deltag i Europas største online-messestand inden for sanitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Geberit har bygget Europas største messestand på over 300 kvadratmeter, hvor der fra d. 21.-23 april livestreames præsentationer af de nyeste innovationer og produkter til VVS-installatører, elektrikere, sanitære ingeniører, arkitekter og grossister

I disse uger skulle alverdens messer for fagfolk fra hele verden have fundet sted. Det har Covid-19 desværre sat en stopper for. Men for Europas største sanitetsvirksomhed Geberit, har de fysiske begrænsninger ikke sænket ambitionsniveauet for den årlige præsentation af innovationer og produkter. Fra d. 21. til 23. april løber Geberit Innovation Days nemlig af staben. Og til dét, har man bygget Europas største messestand på ikke mindre end over 300 kvadratmeter, som der skal livestreames fra.

Ambitionen med udstillingen, der bærer navnet ’House of Geberit’, er at give deltagerne en virkelighedstro følelse af at være fysisk til stede på messen. Undervejs kan fagfolk som VVS-installatører og arkitekter få en realistisk og praksisorienteret indføring i de nyeste tendenser og kommende nyheder inden for alt fra design til funktionalitet og teknologi.

For Geberits danske direktør, Bent Knudsen, har den virtuelle messe et ganske særligt formål:

En tæt tilknytning til vores samarbejdspartnere, VVS installatører, ingeniører og arkitekter har altid været en virkelig høj prioritet for os i Geberit Danmark og grunden til, at vi fra dag ét har prioriteret at have lokal support. Derfor er det også ekstremt vigtigt for os at kunne tilbyde vores samarbejdspartnere en unik, faglig oplevelse, selv om vi ikke kan være fysisk til stede på en del messer i år. Dog forventes VVS messen afholdt i efteråret. Vi er ikke gået på kompromis nogen steder, og vi håber, at rigtig mange gode danske samarbejdspartnere vil deltage i Geberit Innovation Days.”

10 fagområder gør det muligt at skræddersy sit ’besøg’ på messen
Messen udfolder sig over tre dage fra onsdag d. 21. april til fredag d. 23. april. Under alle tre Innovation Days vil der være opsat en livechat, hvor Geberits eksperter sidder klar til at besvare spørgsmål.

Dagene er delt ind i forskellige emner, så deltagerne frit kan planlægge deres eget specifikke program og tilmelde sig et enkelt eller alle oplæg. Hver præsentation varer 20-25 minutter.
Programmet vil være det samme hver dag, så der er rig mulighed for selv at vælge, hvilken dag der passer bedst.
Se oversigten over de 10 forskellige fagområder i det vedhæftede katalog. 

Tilmeld dig her: www.innovation-days.geberit.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078