23948sdkhjf

Uddannelse af ungdommen skaber fremtiden

| Medlemsnyhed | Indrykket af JCN Bolig A/S

JCN Bolig har pr. 1. april uddannet lærling nr. 209 og 210

Det er vigtigt for JCN Bolig, at vi har et socialt ansvar både overfor vores medarbejdere, men også overfor vores branche og omgivelser.
 
Vi synes, at man i branchen har en forpligtelse til at hjælpe næste generation på vej. Derfor har vi konstant praktikanter fra ingeniør- og konstruktørstudiet og vi har altid egne lærlinge på vej.
 
JCN Bolig har pr. 1. april uddannet lærling nr. 209 og 210. Tvillingerne Mathias og Mikkel er efter et lærlingeforløb på lidt over 3 år antaget som svende med ros og bronze ved deres afleveringsprojekt på struktøruddannelsen.
 
Hos JCN Bolig er vi utrolig stolte af at Mathias og Mikkel har valgt at fortsætte som svende hos os. De startede i lære som 16 årige og trods deres unge alder er de super ansvarlige i alt hvad de laver. Lige præcis den type unge mennesker er vi vilde med at have i virksomheden.
 
Undervejs i deres uddannelse har de arbejdet på næsten alle vores projekter i Aarhus, på feriehusprojektet for Lalandia Feriecenter i Søndervig og de har været meget fleksible, når de har skullet arbejde på vores boligprojekter på Sjælland.
 
Drengene er meget vellidte hos JCN Bolig og vi ser frem til at følge deres videre rejse i arbejdslivet. Forhåbentlig bliver de hos os i mange år endnu.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JCN Bolig A/S

Rymarken 2
8210 Aarhus
Danmark
JCN Bolig A/S

Send til en kollega

0.078