23948sdkhjf

Røgrør leveret til bageri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kierulff A/S

Røgrør i Metalbestos Multi25 opsat imellem to bageriovne og den eksisterende skorsten i et bageri Rønne

I samarbejde med AO har vi leveret røgrør i Metalbestos Multi25 imellem to bageriovne og den eksisterende skorsten, i et bageri i Rønne. El og vvscenter Nexø, som har monteret røgrørene, havde lavet en tegning med helt specifikke mål, som vi skulle overholde for at projektet blev en succes. Vores smed lavede en skræddersyet løsning, hvor han bl.a. Kortede tre længder op for at få dem til at passe perfekt til projektet.

Vi vil gerne takke El og vvscenter Nexø for det gode samarbejde, og deres meget præcise opmåling der gjorde os i stand til at levere en skræddersyet løsning, der passede perfekt til lige præcis dette projekt.

Med egen smedje har vi altid mulighed for at lave diverse specialprodukter eller specialtilretninger til vores stålskorstene, så de passer til alle typer af projekter. Det er en service som vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder. Man skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis man står med et projekt hvor de gængse standardvarer måske ikke passer - vi er klar til at hjælpe.

Kontakt os på tlf.: 6250 1150 eller på mail: info@kierulff.dk

Besøg også gerne vores hjemmeside og se vores store sortiment til køle- og varmeinstallationer – www.kierulff.dk.   

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kierulff A/S

Nordre Løkkebyvej 3, Løkkeby
5953 Tranekær
Danmark
Kierulff A/S

Send til en kollega

0.093