23948sdkhjf

Hørning Parket markerer sig internationalt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hørning Parket A/S

I året hvor Hørning Parket fejrede sit 90-års jubilæum har de internationale projekter for alvor sat sit præg. Særligt har leverancen af 12.000 m2 massive trægulve til Nationalmuseet i Oslo – Nordens største kunstmuseum – været en vigtig opgave.

”Som en del af vores langsigtede planer har vi arbejdet målrettet på at supplere vores position på det danske marked med internationaliseringen af HØRNING. Vores unikke viden om massive trægulve, der holder i generationer, har været afgørende for at vores løsninger er blevet valgt. Et slående eksempel herpå er Norske Statsbygg og den tyske arkitekt Kleinhus+Schuwerk. De forlangte et gulv som matcher en bygning, der skal leve i mindst 200 år. Det er her en af vores spidskompetencer er – både til projekter og private, siger adm. direktør og medejer, Peter Vissing.

Med både produktion og lagerføring i Danmark holdes der fast i den danske tradition for godt håndværk. I 2020 påbegyndtes leverancen til det nye hovedkontor for medicinalvirksomheden, Ferring, tegnet af engelske Foster+Partners. Samtidig leveres flere store projekter i Sverige, og der bliver løbende investeret yderligere i udviklingen af datterselskabet i UK.

”Vi har en lang tradition for markante internationale projekter, men det er samtidig vigtigt for os at være tæt på vores danske kunder. Derfor har vi udvidet salgsorganisationen i Danmark så vi kan servicere den stærke kundeplatform, hvor vi løbende udvider vores aktiviteter.

Bæredygtighed er en topprioritet, der er fælles for både vores danske og internationale kunder. Derfor har det været vigtigt for os at opnå Eurofins Indoor Air Comfort Gold certificering. Det giver vores kunder tryghed for at massive trægulve fra HØRNING er miljøvenlige og fremtidssikrede. Det nytter ikke at vores produkter holder i generationer, hvis vi ikke tager samfundsansvaret på os for at beskytte de kommende generationer, der skal gå på vores gulve”, slutter Peter Vissing.

Foto: Johan Delhin

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hørning Parket A/S

Christiansmindevej 12
8660 Skanderborg
Danmark
Hørning Parket A/S

Send til en kollega

0.079