23948sdkhjf

Med RentalPlus er alle serviceydelser dækket

| Medlemsnyhed | Indrykket af MEVA Denmark

MEVA’s RentalPlus forsikring tilbyder omkostningssikkerhed på alt lejet forskallingsmateriel, så du slipper for dyre efterregninger på rengøring og reparation.

Ingen bekymringer om rengøring og reparation.

Med RentalPlus forsikringen behøver du ikke bruge dagevis på rengøring og alligevel modtage ekstraregninger, når materialet afleveres. Derudover er reparationer af ridser og huller inkluderet i aftalen. Det omfatter blandt andet skrue- og sømhuller, eller hvis der eksempelvis er lavet ekstra huller til ankerstave. Skulle uheldet være ude og forskallingen blive alvorligt beskadiget, så betaler du udelukkende for udgiften til materialet, der skal erstattes i formen – altså ikke arbejdstiden forbundet med selve reparationen.

Det trygge valg.

Når vi i MEVA kan garantere, at der ikke opstår høje, uforudsete udgifter med RentalPlus forsikringen, skyldes det i høj grad vores patenterede Alkus-støbeplade, som er specialudviklet til betonstøbning. I modsætning til traditionelle støbeplader i krydsfinér, der ofte skal udskiftes, er Alkus-pladen en sandwich-konstruktion bestående af to skiver aluminium indrammet af slidstærk polypropylen. Det er ikke kun med til at sikre lang holdbarhed, men også høj kvalitet ved gentagne støbninger.

Vil du høre mere om vores forskallingsløsninger og RentalPlus forsikringen, så kontakt salgsrepræsentant Bjarke Hakmann på b.hakmann@meva.net eller +45 20431855. 

 

Læs mere her :

https://www.meva.net/da/

https://www.linkedin.com/company/meva-danmark

Medlemsnyhed

Indrykket af
MEVA Denmark

Tømrervej 7
4600 Køge
Danmark
MEVA Denmark

Send til en kollega

0.203