23948sdkhjf

Hvornår bør du leje et rullestillads?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har du fået til opgave at finde et stillads til jeres næste projekt i højderne? Har du ikke den store erfaring med stilladser, kan det være svært at vurdere, hvilket du skal have fingre i.

I denne artikel bliver du klogere på, hvornår et rullestillads er fordelagtigt for dit arbejde. 

De store overdækkede arealer
Det er vigtigt, at håndværkere har de bedste forudsætninger for at udføre deres arbejde på den mest effektive, ergonomiske og bedste vis. Dette kan sikres på forskellige måder, der afhænger af opgaven, men er arbejdet i højderne, vil et stillads være en god løsning.

Et rullestillads kommer til sin ret, når arbejdende allierer sig med dem til brug i store sale. Malerarbejde, arbejde med el, murerarbejde mv., i en stor sal bliver kun lettere, hvis de har et stillads på hjul. På den måde er det let at flytte det i takt med, at arbejdet skrider fremad. Skal den lokale gymnastiksal, forsamlingshus eller andet renoveres, vil et rullestillads altså være oplagt.

Under åben himmel 
Det ligger i navnet, at et rullestillads er udstyret med hjul, der gør dem yderst mobile.  Disse er desuden ofte i et robust materiale, der også er velegnet til udendørs brug. Derfor er et rullestillads brugbart, når husets facade skal renoveres. Har du andre projekter i fuglehøjde på huset, kan du ligeledes alliere dig med denne type af stillads.

Måske du kunne fristet til at benytte dig af stigen, hvis arbejdet skulle udføres i privaten. Selvom det virker som den lette løsning, vil du ikke gøre arbejdet lettere for dig selv. Et rullestillads derimod vil hæve din sikkerhed, mens du arbejder, hvilket bidrager til et hurtigere og flottere resultat.

Stadig i tvivl?
Kan du ikke beslutte dig for, om rullestilladset er den bedste løsning for det arbejde, du har forude, kan du med fordel opsøge fagfolk. Stillads findes i et væld af modeller og typer, derfor er det som forbruger ikke altid lige let at vælge, og det ved stilladsfirmaer godt.

Kontakt dit lokale og bedste stilladsfirma, og de vil med garanti kunne guide dig til det stillads, der løfter dit fremtidige arbejde til nye højder.

Der findes flere situationer, hvor det er oplagt, at du benytter dig af at leje rullestilladser. Synes du ikke, at valget af stillads føles særlig oplagt, bør du kontakte et stilladsfirma som BERA Stilladser, der kan rådgive dig til den bedste løsning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094