23948sdkhjf

Med Advanced Collection kan du stille krav til din handske

| Medlemsnyhed | Indrykket af OX-ON A/S

I efteråret 2020 kom OX-ONs nye handskeserie Advanced Collection på gaden. Det er en serie af arbejdshandsker designet til den professionelle bruger og med helt specielle features til hver handskemodel.

I efteråret 2020 kom OX-ONs nye handskeserie Advanced Collection på gaden. Det er en serie af arbejdshandsker designet til den professionelle bruger og med helt specielle features til hver handskemodel.

"Vores mål var at lave en handskeserie i den absolut bedste kvalitet, udviklet til dem der bruger arbejdshandsker hver dag – og måske endda i mange timer af gangen. Her stilles der selvfølgelig store krav til pasformen og komforten ligesom det er vigtigt, at hænderne kan tåle handskerne", fortæller OX-ONs direktør Anne-Mette Mapouyat.

Hver model i serien har indbygget nogle unikke features. For eksempel findes en model med touch-funktion i fingerspidserne, så man kan betjene skærmdisplays uden at tage handsken af. Og en anden har en skærehæmmende belægning, og er derfor velegnet, hvis man arbejder med skarpe genstande. Det kan også være du arbejder med elektricitet og har brug for en handske med ESD beskyttelse, eller måske arbejder du i bilbranchen og har brug for en olieafvisende handske? Advanced Collection har mange muligheder, men fælles for alle modellerne i serien er, at de er Oeko-tex certificeret og Sanitized behandlet.

En af dem, der har prøvet handskerne er Lars Thygesen, der er medejer af Kolding Have & Park Maskiner:
“Mit arbejde stiller store krav til mine arbejdshandsker. Handsken skal sidde tæt ved fingerspidserne, så jeg har god fingerføling, og de skal sikre mig et godt og fast greb. Den røde Flexible Advanced 1901 med dotter er min favorit. Den sidder godt på hånden og er meget slidstærk – og så kan den vaskes et par gange, så jeg kan bruge den i længere tid og derved spare på udgiften til handsker. Det er genialt!”

Handskerne er blevet testet igennem af en stor gruppe private slutbrugere, og her var der klare meldinger:
• 94,4 % vurderer handskerne som værende god eller fremragende.
• 89,6% vil købe handskerne igen, næste gang, der skal indkøbes arbejdshandsker.

Handskerne sælges kun gennem professionelle forhandlere.
Du kan læse mere om Advanced Collection her

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
OX-ON A/S

Kometvej 36
6230 Rødekro
Danmark
OX-ON A/S

Send til en kollega

0.078