23948sdkhjf

Tilmeld dig NTI Innovationsforum 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Med mere end 500 deltagere sidste år gentager vi succesen - denne gang med et udvidet program. Lær om de seneste teknologiske fremskridt inden for digitalisering af byggeri, industri og design.

Årets online begivenhed for alle indenfor buggeri og industri afholdes i år den 3. juni 2021.

Læs mere og tilmeld dig her

Med NTI Innovationsforum ønsker vi at inspirere dig til at gøre ting anderledes, udfordre dig i din måde at arbejde, anvende løsninger og tænke bæredygtigt og innovativt på.

Derfor inviterer vi dig til en inspirerende dag spækket med relevant fagligt input, og hvor vi hjælper dig skridtet i den rigtige retning ved at præsentere dig for fremtidens måde at arbejde på i byggeriet og industrien. Vi kigger ind i trends og nye muligheder, der findes i softwareplatformene nu.

Sammen udforsker vi i år, hvordan vi forener den fysiske virkelighed med det virtuelle; helt præcist hvordan vi udnytter den digitale verden til at skabe og forbedre vores produkter og løsninger i hele deres levetid. For igennem øget dataindsigt, brugen af 3D-modeller og simuleringer kan vi forudsige udfordringer, optimere vores designs, produkter og løsninger, fremme effektiviteten i driften og træffe velovervejede økonomiske beslutninger. Alt sammen for skal skabe en mere bæredygtig verden.

Velkommen til vores gratis, online event. 

Læs mere og tilmeld dig her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094