23948sdkhjf

Hvordan sikrer du et attraktivt miljø i kontorbyggeri?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Master Builders Solutions Denmark A/S

En kombination af egenskaber såsom farvevalg, lyddæmpning og komfort er essentiel, og her kan dit valg af ret gulvtype være afgørende.

I erhvervsbyggeri uanset om det er kontorbyggeri, hoteller, restauranter eller butikker har kunden altid topprioritet. Et veldesignet interiør er afgørende, da en behagelig, indbydende atmosfære er vigtig for både kundernes  og medarbejderne velbefindende. MasterTop gulvsystemer udgør det ideelle grundlag, da de kombinerer et flot udseende med god funktionalitet og økonomi.

Utallige farver og mulighed for kreativitet
MasterTop gulvene er baserede på PU og specialindfarves til hvert byggeprojekt. De kan laves i utallige farver fx RAL- og NCS-farver, og du har dermed stor frihed til at vælge farver, som passer til resten af interiøret. Gulvene håndudlægges, og derfor er der også mulighed for kreative mønstre, marmor- eller "beton-look" eller indlæggelse af fx logo eller slogans i overfladen.

Sikring af komfort og akustik
MasterTop gulvene leveres med trinlydsdæmpende egenskaber på helt ned til -20dB og er komfortable både at gå og stå på. De lyddæmpende gulve er oplagte til gangarealer, og receptionsområder med meget trafik. Men også i kontorområder eller udstillingslokaler kan de hjælpe til med at sikre en optimal rumakustik.

Bæredygtige gulve – også på bundlinjen
MasterTop kan med fordel bruges i de anerkendte mærkningsordninger for bæredygtigt byggeri, DGNB, BREEAM og LEED. Gulvene er kendetegnet ved ekstremt lavt VOC-udslip og er således både AgBB- og M1-certificerede. Derudover udmærker MasterTop-gulvene sig ved at være særdeles konkurrencedygtige, når det kommer til livscyklusomkostningerne. Dette er takket være gulvenes utrolige holdbarhed (på op til 50 år!). Men det skyldes også at 80 % af de totale omkostninger for et gulv udgøres af rengøring og vedligehold, og på disse to parametre er MasterTop ganske enkelt i en klasse for sig selv. 

Skræddersyede gulve til hvert individuelt projekt
Hvilken gulvløsning du har brug for, afhænger af behovene i hvert enkelt rum. Således kan løsningen skræddersys netop til dit projekt. Ligesom du kan vælge nøjagtig de farvenuancer, som du foretrækker, også selvom det er mindre arealer.

Find oversigt over hvilke gulvsystemer Master Builders Solutions anbefaler til forskellige typer rum her.

For vejledning eller mere information kontakt gerne Gert Røjkjær.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Master Builders Solutions Denmark A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
Master Builders Solutions Denmark A/S

Billeder & videoer

Gert Røjkjær, Master Builders SolutionsMasterTop utallige farver

Send til en kollega

0.093