23948sdkhjf

Danish design

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi er leverandør til danske design ikoner

Danish design har de sidste 100 år stået som et internationalt adelsmærke. Gravlund indskriver sig i den historie ved at være leverandør af komponenter til danske designikoner. Vi bidrager til æstetikken og funktionaliteten af slutproduktet med vores viden om gummiets egenskaber.
 
70 år med industrigummi
 
Den danske tilgang har altid været defineret ved funktionelt design, høj kvalitet og stor fleksibilitet. Tre dyder som også er fundamentet i vores virksomhed. Gravlund Industrigummi er en dansk ordreproducerende gummifabrik, som de sidste 70 år har produceret på vores egen fabrik i Ballerup ved København.
 
Gummi er næsten et levende produkt, med utroligt mange muligheder. Vores kunder har forskellige krav til de emner, vi producerer til dem. Det er derfor en vigtig del af vores arbejde at sammensætte den rigtige gummiblanding og udvikle den bedste produktionsproces for vores kunder.
 
Vi handler med et netværk af gummileverandører i Europa, og kan derfor altid finde den gummiblanding, som er mest hensigtsmæssig for slutproduktets egenskaber. Desuden har vi en et tæt samarbejde med værktøjsmagere, der producerer støbeforme i høj kvalitet til fornuftige priser og med kort leveringstid. På vores lager opbevarer vi desuden tusindvis af kundeforme, som ligger klar til hurtigt at blive indsat til produktion.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om mulighederne med industrigummi udviklet og produceret i Danmark, er du velkommen til at kontakte vores tekniske team, som står parat til at rådgive din virksomhed. 

Kontakt os på 70 87 61 36, send en email til info@gravlund eller se mere på www.gravlund.dk.

Følg os på LinkedIN

Om Gravlund Industrigummi:

Gravlund Industrigummi er 100% danskejet og placeret i Ballerup. Vi er en ordreproducerende gummifabrik, med speciale i at rådgive, udvikle og producere i alle seriestørrelser indenfor gummiproduktion.

I mere end 70 år har virksomheden opbygget Danmarks dybeste viden inden for gummiproduktion, og i mere end 30 år har Mads Gravlund og hans team stået bag komplicerede produktioner i gummikomponenter i høj kvalitet, til brug i alle brancher.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.094