23948sdkhjf

Synes du politiet fanger for få forbrydere? Se årsagen her..

| Medlemsnyhed | Indrykket af Unisecure Nordic ApS

I går brugte 6 politibetjente fra Københavns politi det meste af dagen på en ransagning samt at slæbe tyvekoster til politistationen for efterfølgende at registrere dem.

Sidst i videoen, ser du fundet af en masse tyvekoster, og det lyder alt sammen rigtig godt. Problemet er desværre endnu en gang, er rigtig mange af disse tyvekoster ikke er mærkede, og politiet kan derfor ikke finde den rette ejer. Det betyder derfor, at man heller ikke kan få anklaget den anholdte for tyverier, man ikke kender til. Det hjælper derfor ikke så meget, at politiet faktisk gør en kæmpe indsats og får besøgt banditterne, når de ikke kan bevise, at det er tyvekoster de har liggende.
Der er altså god rigtig god grund til, at man som virksomhed, privat eller kommune skal sørge for at alle ens værdier er blevet mærket. Så bliver det farligt for tyvene og politiet kan så få ram på dem.

I videoen (til højre for denne artikel) kan man se, at tæt på halvdelen af tyvekosterne kan identificeres grundet SelectaDNA mærkningen. Resten skal politiet nu se, om de må beslaglægge, eller om det skal retur til banditten.

Gør det farligt for tyvene og få mærket dine værdier – Det kan betale sig
#unisecure#SelectaDNA#dnamærkning#tyverisikring#politidk#politi#mærkning


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Unisecure Nordic ApS

Porthusvej 7C
3490 Kvistgård
Danmark
Unisecure Nordic ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.157