23948sdkhjf

Gode råd til dig som skal flytte

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Skal du til at flytte til en ny bolig? Måske står du med en udflytning fra en bolig, som har sat sine præg fra tiden, som du har boet der og der er mange ting, som man skal have styr når man fraflytter.

Flytterod, klargøring af ny og gammel bolig, kan virke overvældende, men der findes heldigvis nogle råd til, hvordan man kan flytte på en mere overskuelig måde. Læs med her.

Der kan være mange grunde til, at man flytter fra en bolig til en anden. Måske er boligen blevet for lille, eller måske der er kommet en partner, børn eller andre nye mennesker ind i sit liv. Det kan være nyt og spændende at skulle flytte til et nyt hjem, men både flytningen af alle tingene, klargøring af den gamle bolig, syn eller andre faktorer, kan være stressende. Med to boliger som skal klargøres, kan det være en fordel at følge disse råd:

  • Sortere sine ting, hvad skal gemmes, hvad bør bortskaffes
  • Købe flyttekasser i god kvalitet
  • Korrekt pakning i flyttekasser, skrive hvad kasserne indeholder – ikke for tunge
  • Pakke dine nødvendige ting separat i en taske eller lignende sådan at du har det ved dig (arbejdstøj, nattøj, personlig pleje etc.)

Når det kommer til rengøring af den gamle bolig, er det også en rigtig god idé at være ude i god tid, sådan at alt det sidste ikke skal ordnes i sidste øjeblik. Det er selvfølgelig også vigtigt at man melder flytning.

Få mest muligt ud af pladsen i den nye bolig
Når flytningen er på plads, møblerne er placeret og det er kasserne som mangler at blive pakket ud, så skal det sjove til at begynde, nemlig hvordan boligen skal se ud. Hvis det en mindre bolig som man er flyttet til, kan det være en fordel at anskaffe en reol, sådan at man benytter højden på boligen i stedet for bredden. Hvis man har plads under sengen, kan de såkaldte bedrollers, som er kasser med hjul også bruges til opbevaring.   

Hos Harald Nyborg kan du finde en stort udvalg indenfor varer til boligen, samt flytning, hvor du kan købe flyttekasser i forskellige størrelser. Harald Nyborg har også varer til indretningen, de forskellige sæsoner, herunder haven, udendørs julepynt, varer indenfor hund og kat, hvidevarer og meget andet.

I forhold til sikkerhed i et hjem, er det også vigtigt at have en eller flere røgalarmer, til hvis der opstår brand i bygningen/boligen. Dette er en god idé at tjekke om der allerede er i boligen, når man flytter ind, ellers er det vigtigt at anskaffe en eller flere. Du kan læse meget mere om haraldnyborg.dk eller besøge en af butikkerne tæt på dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.125