23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alumentdk giver en hjælpende hånd til udeserveringen

Det danske sommervejr er ikke altid til frokost i det fri, men en række løsninger fra Alumentdk gør det muligt for restauranter at have udeservering, selv når vejret viser sig fra sin værste side.

I sidste uge åbnede restauranterne op igen for udeservering på en dag, der nok bød på tørvejr, men også  temperaturer tæt på køleskabsniveau. Men det behøver ikke være ukomfortabelt at nyde en frisk fadøl på en udendørsrestaurant, lyder det fra Alumentdk. Altanfirmaet tilbyder nemlig flere uderumsløsninger, der gør udeserveringen mere attraktiv og forlænger udesæsonen:

-       Udendørsrestauranter er populære, når vejret viser sig fra sin bedste side. Men lige pludselig står det ned i stænger, og der er ikke plads inde i restauranten. Så bliver kunderne utilfredse. Her har vi en række løsninger, der gør det muligt at holde udendørsgæsterne varme, tørre og glade, selvom vejret viser sig fra sin lunefulde side, siger direktør i Alumentdk Lars Bomholt.

Lameltag skærmer for vind og vejr

Den ene af løsningerne er et lameltag, som kan rulles op, når vejret er godt og lukkes i, når det regner. Det er også muligt at indstille lamellerne, så de fungerer som en solafskærmning på varme sommerdage:

-       Lameltaget lukker regnen ude og holder på varmen på kolde dage. På varme dage kan taget åbnes helt op eller bruges som en solafskærmning. Det er en meget bedre løsning end markiser og parasoller, som vælter i vinden. Lameltaget er en stabil overdækning, som passer sig selv. Du kan lynhurtigt lukke af, så dine gæster kan forsætte med at nyde deres mad, selvom der kommer en byge, siger Lars Bomholt.

Plads til flere gæster

Alumentdk har leveret løsningen til flere restauranter blandt andet caféen på toppen af The Silo og Randers Regnskov, som har et stort område til udeservering.

-       Mange af vores kunder vælger at få en overdækning til deres udeservering, fordi det giver plads til flere kunder. Restauranterne kan forlænge sæsonen for udeservering, og kunderne kan sidde ude længe og hygge sig. Det er et kæmpe hit, siger Lars Bomholt.

En anden succesfuld løsning er foldeglas, som kan kombineres med lameltaget. Foldeglasset kan monteres på siderne af en tagterrasse og holder på varmen, når det er koldt og blæsende. Når solen skinner, kan glasset foldes til side, og gæsterne får oplevelsen af at sidde ude en smuk sommerdag.

-       Foldeglasset forvandler en småkold sommeraften til fantastisk oplevelse. Dine gæster kan nyde den lyse sommeraften uden at fryse. Ja, de kan sågar sidde ude en efterårsdag og nyde efterårets farver. På den måde kan du invitere gæster udenfor et godt stykke ind i efteråret, slutter Lars Bomholt.

Alumentdk
Albuen 4B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41423870

Kontaktperson

LB
Lars Bomholt
Salgschef
+45 60811601 lb@alumentdk.dk

Send til en kollega

0.047