23948sdkhjf

OK’s Truck Diesel-kort er Danmarks sikreste kort til lastbil

| Medlemsnyhed | Indrykket af OK a.m.b.a.

Med et OK Truck Diesel-kort får du bl.a. nem adgang til mere end 75 velplacerede Truck Diesel-stationer og Danmarks mest sikre kort til brændstof.

Umuligt at kopiere kortet
OK Truck Diesel-kortet er udstyret med en chip, der er umulig at kopiere, og uanset hvor dine chauffører tanker hos OK, får du videoovervågning på tværs af landet. Det er derfor, vi tillader os at kalde OK Truck Diesel-kortet for Danmarks sikreste kort til lastbiler.

Hurtigt digitalt overblik
Vores digitale selvbetjening Min OK er udviklet, så du kan få en nemmere hverdag, når du skal administrere tankkort og vognpark – uanset din virksomheds størrelse. Her har du alle data tilgængelig, fuldt overblik og du kan lave individuelle tilpasninger til hvert kort og meget mere. Når du har tanket med kortet, får du desuden altid kvittering på e-mail.

Nem adgang til mere end 75 Truck Diesel-stationer
Vi har mere end 75 velplacerede Truck Diesel-stationer rundt omkring i Danmark med gode til- og frakørselsforhold, så du hurtigt er på farten igen.

På vores Truck Diesel-stationer kan du tanke AdBlue, diesel, HVO Biodiesel og på udvalgte steder også OK Transport-BioGas.

Find nærmeste OK Truck Diesel-station 

OK Truck Diesel-kortet kan desuden bruges til at betale broafgift på Storebæltsbroen og Øresundsbron og til at betale for tankning på Preem-stationer i Sverige.

Vil du høre mere?
Se flere af fordelene med OK Truck Diesel-kortet her eller ring til OK’s transportteam på 89 32 25 40.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
OK a.m.b.a.

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Danmark
OK a.m.b.a.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094