23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reducer tid brugt på tilsyn med mere end 30%

Connex er din løsning til digitale processer i alle faser af dit byggeprojekt.

Med Connex kan du for eksempel reducere den tid, der bruges på tilsyn med mere end 30%. Vores banebrydende BIM viewer sikrer præcisionen af dine tilsynsregistreringer, og reducerer den tid du bruger på opfølgning.

Tag din 3D-model med ud på byggepladsen

Det tager kun få sekunder at uploade selv de mest komplekse IFC-filer. Connex genererer hele lokationsstrukturen for dig, udtrækker egenskaber fra BIM objekter, og opretter 2D planer, som automatisk kobles til din 3D-model.

Den stærke BIM-viewer i Connex kan bruges på alle mobile enheder og den intuitive navigation letter dine tilsyn af bygbarhed, designkoordinering eller visning af BIM-objekternes egenskaber. Du kan naturligvis arbejde offline, så du skal ikke bekymre dig om mobildækningen.

Ved at digitalisere og standardisere dine tilsyn på byggepladsen opnår du højere kvalitet og udnytter samtidig dine ressourcer mere optimalt sammenlignet med de manuelle, papirbaserede arbejdsgange og processer.

Nem opfølgning!

Det er nemt for entreprenørerne at følge op på tilsynsopgaver, fordi alle registreringer er nemme at lokalisere og indeholder al relevant information. Entreprenørerne får alle de rigtige detaljer på det rigtige tidspunkt. Intet overses, og entreprenøren kan løse problemerne hurtigere. Værdifuld tid er sparet, og der opnås højere kvalitet.

Interaktive dashboards giver stor tidsbesparelse

De interaktive dashboards giver en stor tidsbesparelse, og du får nemt et godt overblik, og status i realtid over antallet af åbne opgaver, konsekvenser og behov for handling. Vær proaktiv og få klarhed over afvigelser, designændringer, og fejl og mangler. Du kan altid få adgang til dine modeller og linke dine filer fra den integrerede projektweb eller øvrige tredjepartsløsninger. Følg byggeprojektets fremdrift og sørg for, at alle opgaver er udført før aflevering.

Reagér hurtigt og nemt med Connex

Projektteamet kan tilgå og følge op på tekniske forespørgsler, og nemt lokalisere, hvor registreringen findes i BIM-modellen og på 2D-planen. Det giver mulighed for at identificere udfordringer og koordinere designændringer. Projektteamet kan reagere hurtigt og nemt med Connex og minimere risikoen for fejl og misforståelser.

Tilpas workflows og formularer til din virksomheds behov

Du kan selv tilpasse dine workflows i Connex, så de passer præcis til din virksomheds behov og standarder. For eksempel kan du nemt oprette jeres tjeklister, så I kan dokumentere jeres arbejde. Eller administrere jeres arbejdsmiljø og sikkerhed i Connex for at forhindre ulykker og farer på byggepladsen.

Åbne API’er

Alle data er tilgængelige, uanset hvor du er. Forbind byggepladsen og kontoret, nedbryd siloer og sikre det mest optimale samarbejde mellem alle projektets parter. Du kan fremtidssikre dine data med åbne API’er og nemt integrere med tredjepartsapplikationer.

Med Connex får du én samlet platform til at forbinde worfklows, data og teams. Kom i gang helt gratis, og udforsk alle de spændende features i Connex.

 

Opret dig nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. 

 

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063