23948sdkhjf

Ny designserie inden for facadebeklædning: Rockpanel Metals

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rockpanel

Rockpanel Metals serien sætter en ny standard inden for metalfacadebeklædning. Den består af to linjer: Elemental og Advanced. Bestil en gratis prøveboks!

En ny standard inden for metalfacadebeklædning

Den nye serie giver ultimativ designfrihed til arkitekter, der ønsker en facade med metallisk udtryk, men med alle stenens fordele – en æstetisk oplevelse, der kombineres perfekt med alle funktionsmæssige krav som f.eks. bæredygtighed, brandmodstandsevne, holdbarhed og lav vedligeholdelse.

Rockpanel Metals facadebeklædning fremstilles af naturlig basalt og op til 50% genanvendt materiale, hvilket der giver alle Rockpanel-produkter deres unikke egenskaber. Rockpanel kombinerer stenens fordele med træets formbarhed. S

To linjer: Elemental Metals og Advanced Metals

Det nye sortiment af Rockpanel Metals består af to linjer. Elemental Metals omfatter de vigtigste ædelmetaller som f.eks. guld, sølv og platin samt andre velkendte metaller som aluminium, stål og kobber. Advanced Metals består af udtryksfulde nye designs, der kan give facaden et karakteristisk udseende. Vores avancerede teknologi har givet dem en særlig patineret finish, der holder i årtier. Alle Metals designs er ikke-retningsbestemte, hvilket minimerer spild og forhindrer monteringsfejl.

Træt af bulede metalfacader?

Rockpanel Metals facadeplader er robuste, men fleksible. Facadepladerne kan perforeres eller fræses. Da de ikke er følsomme over for fugt, og de skal ikke behandles bagefter. Desuden er facadepladerne formfaste og særdeles holdbare. Pladerne har en officielt bekræftet levetid på minimum 50 år. Ved slutningen af bygningens levetid kan pladerne afmonteres og genanvendes fuldt ud til nye stenuldsprodukter af høj kvalitet.

Der findes flere befæstelsesmuligheder, herunder søm, skruer, usynlig klæbning og skjult befæstelse - alle er dækket af Rockpanel's ETA.

Bestil en gratis prøveboks

Oplev det nye Rockpanel Metals sortiment og bestil en gratis prøveboks her! 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rockpanel

Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Danmark
Rockpanel

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094